Tam 3 Gün Önce 5m Goldum Kalmıştı Pre Bitecekti Bowa bi +5 deneyim Diye Yola Çıktım Ordaya Çıkan Son Görüntüler Bunlar Söyleyecek Bişe Bulamıyorum Sadece 98+8 Olduğunda Sakın +9 Deneme Yakarsın Diyenlere Kapak Olsun
PS: HP 36k Devil Spirit Süresi Bitti 👍
🤤
98+6
- Resim Silinmiş.
98+8
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
98+9
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Videolarının Linklerini Yakında Upload Edince Burdan Suncam...
Herkeze Bol Şans.. 🍺
Sonunda Yaptım! immortalsız Luckysiz 98+9 BOW
· 49 Yanıt · 4.7K görüntüleme 0 okuyor
49 Yanıt
E
ETeK_6_ZooM
⭐ 17y
immortalsız ve luckysiz yapmak 😱 gerçekten accccayipp şans ister eğer öğleyse tebrik ederim.
immortalsız ve luckysiz yapmak 😱 gerçekten accccayipp şans ister eğer öğleyse tebrik ederim.
Öyleysemi 😄 Pluto Server Gir Oyuna PM at geLeyim yanına 👍
Şans ve yürek ister cidden tebrikler yani sendeki şans galiba kimsede yok ^^
I
infusserabLe
⭐ 18y
Tebrikler.. Hayırlı olsN:d
Sana tek Sözüm Çok şanslısın emre ^^
Tam 3 Gün Önce 5m Goldum Kalmıştı Pre Bitecekti Bowa bi +5 deneyim Diye Yola Çıktım Ordaya Çıkan Son Görüntüler Bunlar Söyleyecek Bişe Bulamıyorum Sadece 98+8 Olduğunda Sakın +9 Deneme Yakarsın Diyenlere Kapak Olsun
PS: HP 36k Devil Spirit Süresi Bitti 👍
🤤
98+6
- Resim Silinmiş.
98+8
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
98+9
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Videolarının Linklerini Yakında Upload Edince Burdan Suncam...
Herkeze Bol Şans.. 🍺
+9'cular grubuna eklenildiniz 😜 ☕ ☕
Biliyosun Demi ilk değil 4. +9 Silahım 😄 +8 ve +7leri Extraloob'a koymuyorum bile 😄 Letha'nın itemlerinin 4'ü +6 oldu iki item kaldı onlarıda +6 attımmı bide yeni pre devil vs.. pvpde çıkarsın artık karşıma 😗
Şans ve yürek ister cidden tebrikler yani sendeki şans galiba kimsede yok ^^
Yürek İster Konusuna Cidden Katılıyorum +8 Attığımda 650k Gold +9 Attığımda is 1.7m Param Wardı Herşeyi Riske Alarak Bastım Ama Cidden Arkadaşlarımın Gazıyla Oldu Üniversitede Yatakhanemde Basarken 18 kişi wardı 😈 💃
S
SilentLord
⭐ 17y
Helal olsn bro
Cihan +9'culara senden önce girmiştim ezik :D:D bu 4. +9 itemim erdi'nin haberi war 29+7 blade yapmıştım erdi'den iki elixir alıp +9 atmıştım yanında 😄 teeee Th3Woman zamanında 😄
+8 basamayanlar nasıl belli oluyo 🤤 🤤 🤤 😈 😈
Helal olsn bro
Allah Razı Olsun 😉
Cihan +9'culara senden önce girmiştim ezik :D:D bu 4. +9 itemim erdi'nin haberi war 29+7 blade yapmıştım erdi'den iki elixir alıp +9 atmıştım yanında 😄 teeee Th3Woman zamanında :D
iyi kullandın mı peki noob xD ona bakarsan burda var sox sworda +9 bastıgım 98 silahları görelim 😄
Cihan Hatırlıyomusun Sana Verecektim Bu Bowu +6'dan +7'ye Atalım die 😄 😘
Cihan +9'culara senden önce girmiştim ezik :D:D bu 4. +9 itemim erdi'nin haberi war 29+7 blade yapmıştım erdi'den iki elixir alıp +9 atmıştım yanında 😄 teeee Th3Woman zamanında :D
iyi kullandın mı peki noob xD ona bakarsan burda var sox sworda +9 bastıgım 98 silahları görelim :D
😄 94+9 Yapmıştım Bow Hatırlarsan Yine LethaLady ile Ve Kullanmıştım Cnm 😄 Neyse Kanka Ne Tartışıyozki Warmı Bizden Ötesi 😘
ole yavrum adamın birine +8 denemek için başkasına veriyo xD adı lazım deyil baş harfi noob-le
ole yavrum adamın birine +8 denemek için başkasına veriyo xD adı lazım deyil baş harfi noob-le
Zaaaaaaaaaaaaa 😈
I
infusserabLe
⭐ 18y
zaauauhahah 😄 ben bassam zaten yanacaktı ^^ ddm bari o denesin:D
Elinde paralansın inş 😊
zaauauhahah 😄 ben bassam zaten yanacaktı ^^ ddm bari o denesin:D
Kime Bastırdın Sen 🤔
Elinde paralansın inş :)
😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap