gecmis olsun arkadasımda 7 gün blockdan sonra neden bot kullanmaya devam ettin ki?? adamlar ilkdefa block attıkları hesapları takibe alıyorlar arkasıdn 14gün geliyo dolayısyla.
SONSUZ BAN+Premium+Dress+Devil Spirit + 1278 silk
· 30 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
P
PrinceOfValhalla
⭐ 17y
Her zaman dedigim gibi kimi banLıyacakLarını şaşırdıLar artık !
Bu joymax ne yaptığını kendisi de bilmiyo...
geçmiş olsun
C
Cengizhancelik
⭐ 18y
O KAdar Üzülme PayPal İle Tekrar Açabilirsin Banı...Onların Belirledikleri Miktarı Yatırarak...
O
ottomanethem
⭐ 19y
geçmiş olsun bir yerde adamlarda haklı tüm serverlar 3500 kişi full 7/24 ama çarların %60 dan fazlası goldbot ve goldbotların çoğuda bana göre kendilerine ait.Kendilerine ait olmasa bile gold sitelerine para karşılığı izin veriyorlardır gibime geliyor.Haksız oldukları taraflarda var 100 lvl çarı elle kasacaksında farm yapacaksında oyun oynayacaksın çok saçma. elle işin gücün olmasa en az 2 yılda tamamlarsın .Gm olmak varmış adamlar tabi full lvl-item çara hiç emek harcamıyorlar saçma bir durum:Ne taraftan bakarsan bak herkez kendine göre haklı. En iyisi knıgt efekler sro gibi kaliteli değil hertarafta bug var ama lvl ve itemle uğraşmıyorsun 1-2 ay da yapılandırmayı otuttur sonra doğru cz ye bizim dilimizde pvp ye (gerçi orda orada PvP olmuyor ne olduğunu anlamadan millet başına üşüşüyor ama neyse:D:D)gidip puan kasıyorlar bakıldığı zaman zevkli ama görseli çok kötü.Silkroad ilk çıktığı 3 yıl oynanırdı bana göre 3. yıldan sonra sıçtılar şu an sıvazlıyorlar gmlerde aptala bağlandı ne yaptıklarını bilmiyorlar.Ben bu oyunu hiç bir zaman 10 numara çarım olsun diye oynamadım hep güzel vakit geçirmek için oynadım bir sürü arkadaşım var 4-5 yıllık , hala muhabbet ederiz sende fazla kafana takma güzel günleri, güzel muhabbetleri hatırla 100 kere roc kessen ne verecekler yada fortes senin unionunda olsa ne olacak koskoca bir hiç (tek iyi yanı arada artislik yaparsın :D:D:D ) takıl işte kendini mutlu hissetmek için oyna eğer nefret ederek oynuyorsan oynama zaten bir ara ver benim gibi sat herşeyini 5-6 ay oyun hakkında konuşma sonra gir yeni açılan bir servera yeni bir çar aç milletin ben 10 numara olacağım ben kralım ben herşeyim deyip böbürlenmesini izle birbirleri ile nasıl kavga ettiklerini izle tarafsız baktığın zaman ne kadar komik olduğunun farkına varırsın:D:D:D Hayat hoş vakit geçirmek neyse gene çok yazdım arada argo saydığınız kelimeler geçtiyse kusura bakmayın . Geçmiş olsun tekrardan bazen sil baştan iyidir:D
Geçmiş olsun..
Bu joymaxa nolduysa aynı durum benim de başıma geldi allah kurtarsın kardeş çok zor durum:(
geçmiş olsun bir yerde adamlarda haklı tüm serverlar 3500 kişi full 7/24 ama çarların %60 dan fazlası goldbot ve goldbotların çoğuda bana göre kendilerine ait.Kendilerine ait olmasa bile gold sitelerine para karşılığı izin veriyorlardır gibime geliyor.Haksız oldukları taraflarda var 100 lvl çarı elle kasacaksında farm yapacaksında oyun oynayacaksın çok saçma. elle işin gücün olmasa en az 2 yılda tamamlarsın .Gm olmak varmış adamlar tabi full lvl-item çara hiç emek harcamıyorlar saçma bir durum:Ne taraftan bakarsan bak herkez kendine göre haklı. En iyisi knıgt efekler sro gibi kaliteli değil hertarafta bug var ama lvl ve itemle uğraşmıyorsun 1-2 ay da yapılandırmayı otuttur sonra doğru cz ye bizim dilimizde pvp ye (gerçi orda orada PvP olmuyor ne olduğunu anlamadan millet başına üşüşüyor ama neyse:D:D)gidip puan kasıyorlar bakıldığı zaman zevkli ama görseli çok kötü.Silkroad ilk çıktığı 3 yıl oynanırdı bana göre 3. yıldan sonra sıçtılar şu an sıvazlıyorlar gmlerde aptala bağlandı ne yaptıklarını bilmiyorlar.Ben bu oyunu hiç bir zaman 10 numara çarım olsun diye oynamadım hep güzel vakit geçirmek için oynadım bir sürü arkadaşım var 4-5 yıllık , hala muhabbet ederiz sende fazla kafana takma güzel günleri, güzel muhabbetleri hatırla 100 kere roc kessen ne verecekler yada fortes senin unionunda olsa ne olacak koskoca bir hiç (tek iyi yanı arada artislik yaparsın :D:D:D ) takıl işte kendini mutlu hissetmek için oyna eğer nefret ederek oynuyorsan oynama zaten bir ara ver benim gibi sat herşeyini 5-6 ay oyun hakkında konuşma sonra gir yeni açılan bir servera yeni bir çar aç milletin ben 10 numara olacağım ben kralım ben herşeyim deyip böbürlenmesini izle birbirleri ile nasıl kavga ettiklerini izle tarafsız baktığın zaman ne kadar komik olduğunun farkına varırsın:D:D:D Hayat hoş vakit geçirmek neyse gene çok yazdım arada argo saydığınız kelimeler geçtiyse kusura bakmayın . Geçmiş olsun tekrardan bazen sil baştan iyidir:D
Her şeyde haklısın. Biraz Knight oynadım Level 32 mage karakterim var. Biraz Metin 2'ye baktım. Hemen hilesi botu vs.. buldum daha Metin 2'yi yüklediğim gün.
Bu sebepden Metin 2 de biraz dejenere olmuş gibi duruyor.
> Knight da ara ara boş kaldıkça bakıyorum gerçekden Party ile oynaması zevkli
> Metin 2'de party gibi şeylere rastlamadım. Daha doğrusu Party ile oynama mantığına rastlamadım.
> Geçenlerde TV'de Metin 2 ile ilgili haberler çıktı ve Türkiyede en çok oynanan online oyunun Metin 2 olduğu söylendi.Aslında Türkiyede insanlar neden en çok Metin 2 oynuyor ? Sebebi Silkroad online'a benzediği için , imkanları olsa yani serverlar boş olsa birçok kişi SilkroadOnline oynayacak fakat full dolu.
> Joymax önünde duran koca Türkiye pazarını görmüyor. Kasması zor Level atlaması oldukça zor görevler öyle hemen bitecek gibi değil...
> İşte böyle bir oyunu Ne kadar bedava yaparsa yapsın, birileri illaki Premium alacaktır.
> Ama şimdi en oldu meydanı diğer bedava yayınlayan oyun firmalarına bıraktı. O firmalar akıllı üstüne üstlük birde Türkiye de Türkler'e özel Server açtılar. [GM] GameMaster'ları dahi Türk olan....
Geçenlerde TV'de Metin 2 ile ilgili haberler çıktı ve Türkiyede en çok oynanan online oyunun Metin 2 olduğu söylendi.
bence bu haber sadece reklam amaçlı metin2 çok saçma bi oyun :S ölen cocugun üstünden haber yaptılar
bence bu haber sadece reklam amaçlı metin2 çok saçma bi oyun :S ölen cocugun üstünden haber yaptılar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Flora + Palmyra + Ceres + Feronia + Hestia da Her türlü char Mevcuttur-Gold - Silk- SeT - PeT - Devil - Dress Ne ararsanız var. Flora + Palmyra + Ceres + Feronia + Hestia da Her türlü char Mevcuttur-Gold - Silk- SeT - PeT - Devil - Dress Ne ararsanız var. Flora + Palmyra + Ceres + Feronia + Hestia da Her türlü char Mevcuttur-Gold - Silk- SeT - PeT - Devil - Dress Ne ararsanız var. SILKROAD ONLINE PREMIUM SILK - PREMIUM SILK ITEM GELİYOR SILKROAD ONLINE PREMIUM SILK VE PREMIUM SILK GIFT