Icerige atla
Extraloob

Sonny Vegas'ı açınca pc reset atıyor [Acil Yardım Lazım]

· 7 Yanıt · 1.3K görüntüleme
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y
Başlıktaki gibi video edit için vegas pro 8.0 kullanıyorum. Fakat açınca mesela zoom ayarına gelnce yapıyorum sonra 30 saniye kadar donuyor ardından reset atıyor bağzen reset atınca mavi bi ekran filan geliyor. Yardımlarınız lazım şimdiden teşekkürler. ❤️
7 Yanıt
B
Belarj ⭐ 17y
ekran kartın ATI dimi geçmiş olsun aynı skıntı bendede vardı 3 ay sonra ekran kartı pert oldu atinin en belalı hatası çözümünü bulamadım bir türlü
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y
ekran kartın ATI dimi geçmiş olsun aynı skıntı bendede vardı 3 ay sonra ekran kartı pert oldu atinin en belalı hatası çözümünü bulamadım bir türlü

Ati fakat ekran kartı pert olmuş olsa silkroad'a giremezdim sanırsam?
H
hanry006 ⭐ 16y

Girersin fakat kasar multı yanı 2 veya daha cok karakter gırıyorsan farkı anlarsın
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y

Girersin fakat kasar multı yanı 2 veya daha cok karakter gırıyorsan farkı anlarsın

Kasmadan oynuyorum hatta şuana kadar 0 grafik oynuyordum smdi middle kasmadan takılıyorum. 🙄
B
Belarj ⭐ 17y

zaten benımde hemen bozulmadı 3-4 ay kadar sonra ekrana görüntü gelmemeye başladı ondan sonra bi daha düzelmedi simdi diger pc nin 256 lık ekran kartını kullanıyorum 1 haftaya kadar yenisini alıcam
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
M
MainMagic ⭐ 18y
Ben Adobe Flash CS3 Video Encoder' e tıkladığım an reset atıyo.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: