arkadaşlar benım bilgisayarım oyundayken reset atıyor yani 2 h oynadım diyelim sonra reset atıyor
Pc özellikleri:
Intel[R]
Pentium[R] D CRU 2.80GHz
2.79GHz , 1.49 GB RAM
neden acaba ne sorunu olabilrki pc nin
Bakarmısınız Çok Acil Lütfen Pc im Reset Atıyor
· 10 Yanıt · 978 görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
up ya cewap yazan yok mu
Kasayı aç bütün donanımları sök temizle yeniden tak. Oda olmassa disk temizle birleştir
Çok rahatsızlık veriyorsa bi format at derim.Yine devam ederse ;
Ram den kaynaklanıyor olabilir. Ram den değilse power supply da bi sorun olabilir.
Dediğim gibi devam ederse önce power supply'ı değiştir tekrarlarsa rami değiştirebilirsin..
Ram den kaynaklanıyor olabilir. Ram den değilse power supply da bi sorun olabilir.
Dediğim gibi devam ederse önce power supply'ı değiştir tekrarlarsa rami değiştirebilirsin..
RAM 512 likti değiştirdim yine reset atıyor
Kasayı temizle ardından virüs taramasını yaptır disk birleştrme vs..Geçmezse Format at. Wink
Oda olmazsa kaldır çöpe at Mr. Green
Oda olmazsa kaldır çöpe at Mr. Green
_
_KaJMeRaN_
⭐ 18y
Pc nin fanı bozulmuş olabilir
arkadaşım büyük ihtimal truva atı virüsü vardır bilgisayarında
birde sıcaktan reset atar ama bu aylarda o yüzden ereset atacağını sanmıyorum. vürüs taramasını iice yaptıysan pc nin ram de sorun vardır o zaman servise götür ram değişsinler ram pc le bi uyumsuzluk yapıodur ondanda reset atabilir.
bendede atıyor.Arada bir.
ram arttırdım etmedi kasanın içini süprdüm yetmedi.Format attım yine olmadı çözümü yok galiba disk birleştirmeyi denemedim.
ram arttırdım etmedi kasanın içini süprdüm yetmedi.Format attım yine olmadı çözümü yok galiba disk birleştirmeyi denemedim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap