Nina Ricci ⭐ 17y 15 yil once #61 'tım 🍺 ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SilentLord ⭐ 17y 15 yil once #62 Onur İNCİ . Artık üyeyim (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 15 yil once #63 Üye oldum Alper Kurtoğlu ^^ Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I isko ⭐ 18y 15 yil once #64 üye oldum Isko Azzaro TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ataberk35 ⭐ 18y 15 yil once #65 üye oldum herkeze basarılar bol sanslar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ataberk35 ⭐ 18y 15 yil once #66 ibrahim ayranlı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NightStalker ⭐ 19y 15 yil once (düzenlendi) #67 İlk msjı ben attım 😜Birde listemi davet edeyim tam olun 🍺- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #68 uuuu harika oldu gerçekten keşke daha önceden akıl etseydik 10bin kişi olurdu 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DonTouchMe_ ⭐ 17y 15 yil once #69 İlk Acıldıgından Beri Üyeydim Facedeki İsim (Ahmet Uludağ) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaptainCoCo ⭐ 19y 15 yil once #70 Erdeniz Sönmez beğendik 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #71 Erdeniz Sönmez beğendik :P 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SmallRocK_ ⭐ 17y 15 yil once #72 Üye oldum 👴 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WildLive ⭐ 16y 15 yil once #73 Üye Oldum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ALpique ⭐ 17y 15 yil once #74 Bende üye olym 😜 Alperen Çavuşoğlu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HarLeem06 ⭐ 17y 15 yil once #75 Üye oldum 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
RedQueen ⭐ 17y 15 yil once #76 Önceden üye olmştum 83035633 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 15 yil once #77 Başından beri üyeyim biggrint1 biggrint1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Canova ⭐ 17y 15 yil once #78 Ben de bayadır üyeyim biggrint1 Bide ödülü alabilmemiz için buraya adımızı belirtmemiz gerekli mi?:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Beatraax ⭐ 19y 15 yil once #79 Bende varım 😉 ilk açıldığından bu yana..ćăģĿăŗ таѕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M metgok ⭐ 17y 15 yil once #80 Üye oldum Metehan Karol . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil