- Resim Silinmiş.
Son 2 Talisman Kalpten Gidecem Arkadaş :P
· 19 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
sereness tears asla düşmez boşuna bekleme makara:
Felaket Habercisi Gibisin Okan Abi. 😈
seni üzmek gibi olmasın ama biz 2 haftadır serenes arıyoruz 😱 hotanda stall charı bekliyor belki biri stall a koyar diye 😈 inşallah sana çıkar
Asla diye bişey yoktur 🕵️
Asla diye bişey yoktur 🕵️
+Pipo
ne yapayım be yavrum oyun bir kumar makinası gibidir herşeyi programlanmış sereness 3 ayda bir düşer onu da birisi anında satın alır makara:
ne yapayım be yavrum oyun bir kumar makinası gibidir herşeyi programlanmış sereness 3 ayda bir düşer onu da birisi anında satın alır makara:
O Zaman Manıtası Varsa Manitasından Ayrılsın. Aşkda Kaybeden Kumarda Kazanır Hesabı summer7:
zuahhahaa sevdim seni panpaaaa güzel yorumlar yapıyorsun sen gel bakayım yamacıma kimsin necisin bir sicilini inceleyeyim bakayım makara: 😜
zuahhahaa sevdim seni panpaaaa güzel yorumlar yapıyorsun sen gel bakayım yamacıma kimsin necisin bir sicilini inceleyeyim bakayım makara: :P
🙏
serenessi 1.1 b ye satıyolar bizim swde 😜
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Bizim sw'de birine 3. sereness düştü adam ne gitse düşüyor artık küfür edecem ha 😄 ben kac kere gittim bişi düşmedi.
benim toplama işi bitti fakat 66 level çarda ^^ Sunum war suan ama bi pipo ya yaramıyor ^^ 😄 😄
Vindictive war bende 😜 Hera'dayım C4sinoR0yaL
Bizim sw da 4 kişide var ama 2.2 b satıyolar ama alan yok xD
hadi hayırlısı 😄
X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
Sereness Coooooooooook zor 😄
sereness çok kolay commander çok zor^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap