Arjantin, Almanya'ya 3-0 yeniliyor dakika 75 kesin yenildi Arjantin o kadar ümitliydim Arjantin'den nasıl yeniliyor ya 😱
Şoktayım!!!
· 21 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Grup maçlarından beri söylüyorum
büyük final,
Hollanda V Almanya 😎
büyük final,
Hollanda V Almanya 😎
Baştan beri favorim Almanya herkesi ezip geçiyorlar helal olsun Mesut'a
Final : Spain V Holland 😎
Final : Spain V Holland 8)
🤘 👍
🤘 👍
üzülerek söylemek istiyormki finalin adı Hollanda-Almanya 😎
🤘 👍
üzülerek söylemek istiyormki finalin adı Hollanda-Almanya 8)
We'll see 😎
Almanya Şampiyon 😊
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
Arjantin di favorim :(( yıktılar bugün kalemi :(( onlarda yıkıldılar :(( nasıl bu kadar boş alan bırakılır Almanya gibi bir takım karşısında ya :(( sağlık olsun Arjantinden sonraki favorim İspanyaydı inş ispanya alıcak angela merkel yüzünden almanların almasını istemiyorum.
istediğiniz kadar yıldız futbolcunuz olsun takım oyunu herşeyden önemlidir
bkz : almanya ^^
+1903
P.S : Yarı finalde Thomas Müller gibi bir oyuncu yok Almanya için gerçekten çok büyük bir kayıp. 🙄
+1903
P.S : Yarı finalde Thomas Müller gibi bir oyuncu yok Almanya için gerçekten çok büyük bir kayıp. 🙄
muhtemelen almanya-ispanya yarı final maçı olucak bu maçıda almanya alması lazım ispanya gibi bir takımın final oynamasını istemem bu kupada istediğim oynayışı veremedi ispanya
Alaman gavuru FTW ^^
Herkes Almanya , Hollanda yada İspanya Hollanda finali diyorda Uruguay'ın ki patlıcan mı 😆 😜
[ek #12654]
Herkes Almanya , Hollanda yada İspanya Hollanda finali diyorda Uruguay'ın ki patlıcan mı 😆 :P
makara: Bu kadar güçlü takım arasında patlıcan 😁
Herkes Almanya , Hollanda yada İspanya Hollanda finali diyorda Uruguay'ın ki patlıcan mı 😆 :P
Top yuvarlak 😈
[ek #12654]
Top yuvarlak 😈
Maç 90 dk. makara: summer3:
p.s:Ben kacar. 👋
Almanya-Uruguay final oynar 😎
Almanya-Uruguay final oynar 8)
summer7: 😁
Almanya'nın yenmesini istiyordum lakin 4-0 gibi büyük bir farkla yeneceklerini hiç tahmin etmemiştim. ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap