s.a botu parmaktan acıyorum x33 muhabbetini anlamadım neyi nereye atıyoruz nerden calstırıyoruz ???
SoftMode Yayındadır ~ 28 Aralık Güncel
· 254 Replies · 19K views 0 reading · Page 3 / 13
Replies
Arkadaslar cevap yokmuuu :SS
S
SansarSalvo
⭐ 19y
admin sagolsun birazdan buda patliyacak bu botu alan adamda resmen kazik yiyecek harama giriyor Rolling Eyes
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Çalışıyor mU??
saol Shocked extra extrabeer 1numarasın xD Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
M
Misproject
⭐ 19y
lan serhan temiz mi bu softmode
M
Misproject
⭐ 19y
temiz mi?
arkadaşlar ilk saldırı skiilinize dikkat edin yanlışlıkla buf koyarsanız saldırmaz tabii.
kuruluma gelince extraa çok güzel bi şekilde açıklamış
3 dosyayı da indir
1-cilentı sro klasörüne at
2-0x33 klasör olarak sro nun içine at
3-srobotu çalıştır sağ altta parmak çıksın
4-0x33 ün içindeki loader i çalıştır oyundasın. o kadar
ayarlarını yap kas. Herkese ii kasmalar
kuruluma gelince extraa çok güzel bi şekilde açıklamış
3 dosyayı da indir
1-cilentı sro klasörüne at
2-0x33 klasör olarak sro nun içine at
3-srobotu çalıştır sağ altta parmak çıksın
4-0x33 ün içindeki loader i çalıştır oyundasın. o kadar
ayarlarını yap kas. Herkese ii kasmalar
H
HeLLScOrPioN
⭐ 19y
Bu Botu Çalıştaramayan Arkadaşlar Anlatim Ben Belki Anlarsınız Very Happy
İlk Önce arkadaşımızın Verdiği Dosyaların Hepsini İndirioruz
İkinci oLarak Silkroada Sağ Tıklıyoruz Hedef Bul Diyoruz Önümüze Çıkan Sayfada Yeni Klasör Oluşturuyoruz (İsmi Önemli Değil)
İndirdiklerimizin Hepsini Bu Klasöre Atıyoruz
Sro Clienti Buraya Çıkartıyoruz Ve Kes Diyoruz Geri Tuşuna Basarak Bi Adım Geri Geliyoruz Silkroad Klasörünün İçine Yapıştırıyoruz Önümüze Çıkan Soruya Evet diyoruz
Son oLarakda SroBot a tıklıyoruz Önümüze Çıkan Soruda Sol Taraftakini Tıklayarak Buraya Çıkartıyoruz
Çıkarma İşlemi Bittikten Sonra x33 Adlı Rar'lı Dosyaya Sağ Tıklayarak Klasöre Çıkar Diyoruz
Bunları Yaptıktan Sonra İşlerimiz Dahada Kolaylaşıyor
iLk Önce SroBot'a Tıkladığımız Zamanda Çıkan Dosyalardan Parmak Mr. Green iŞareti oLana Çift Tıklıyoruz (Başka Bi işlem Yapmıyoruz Parmakla iLgiLi) Son oLarakda x33 Adlı kLasörden Loader'e Çift Tıklıyoruz o Otomatikmen Oyuna Giricektir(Pc'ye Göre Girme Hızı Değişir) Oyuna Girince Home Tuşundan Ayarlarımızı Yapıyoruz
Ayarları Forumumuzdaki Bu Linkten Türkçe Halinden Bakarak Yapabilirsizin
viewtopic.php?f=14&t=14594
Bi Teşekkür yeter extraokk extraokk
ve Extraloob SaoL extrabeer extrabeer
İlk Önce arkadaşımızın Verdiği Dosyaların Hepsini İndirioruz
İkinci oLarak Silkroada Sağ Tıklıyoruz Hedef Bul Diyoruz Önümüze Çıkan Sayfada Yeni Klasör Oluşturuyoruz (İsmi Önemli Değil)
İndirdiklerimizin Hepsini Bu Klasöre Atıyoruz
Sro Clienti Buraya Çıkartıyoruz Ve Kes Diyoruz Geri Tuşuna Basarak Bi Adım Geri Geliyoruz Silkroad Klasörünün İçine Yapıştırıyoruz Önümüze Çıkan Soruya Evet diyoruz
Son oLarakda SroBot a tıklıyoruz Önümüze Çıkan Soruda Sol Taraftakini Tıklayarak Buraya Çıkartıyoruz
Çıkarma İşlemi Bittikten Sonra x33 Adlı Rar'lı Dosyaya Sağ Tıklayarak Klasöre Çıkar Diyoruz
Bunları Yaptıktan Sonra İşlerimiz Dahada Kolaylaşıyor
iLk Önce SroBot'a Tıkladığımız Zamanda Çıkan Dosyalardan Parmak Mr. Green iŞareti oLana Çift Tıklıyoruz (Başka Bi işlem Yapmıyoruz Parmakla iLgiLi) Son oLarakda x33 Adlı kLasörden Loader'e Çift Tıklıyoruz o Otomatikmen Oyuna Giricektir(Pc'ye Göre Girme Hızı Değişir) Oyuna Girince Home Tuşundan Ayarlarımızı Yapıyoruz
Ayarları Forumumuzdaki Bu Linkten Türkçe Halinden Bakarak Yapabilirsizin
viewtopic.php?f=14&t=14594
Bi Teşekkür yeter extraokk extraokk
ve Extraloob SaoL extrabeer extrabeer
eyw kardeş senin ki biraz daha detaylı ben kısaca ne yapmaları gerektiğini yazdım.
L
Linkin_Park
⭐ 19y
hadi bakalım hayırlısı denıyelım görelim mucX
H
HeLLScOrPioN
⭐ 19y
eyw kardeş senin ki biraz daha detaylı ben kısaca ne yapmaları gerektiğini yazdım.
Ben Hep T-bot Kullandım o Yüzden Bunu ilk Defa Kullandığımda Detaylı Anlatan Görmedim Ben anlatim Dierleri Sıkıntı Görmesin Dedim
Sende iyi Noktaya Deyinmişsin ilk Kutuya Buff Skillerini Alttaki Kutuya Vuruş Skillerini Koyucaklar bende Karıştırmıştım Mr. Green
L
Linkin_Park
⭐ 19y
ya durduk yerde auto tranıng bozldu neden olabılır demın çalşıodu :S
H
HeLLScOrPioN
⭐ 19y
ya durduk yerde auto tranıng bozldu neden olabılır demın çalşıodu :S
Oyundaykenmi Bozuldu Yoksa Çıkıp Girdiğindemi Bozuldu?
eğer Çıkıp Girdiğinde Bozulduysa Masa Üstünü Aç Sağ Altta Parmak İşaretini Kapat Yeniden Aç oLması Lazım
L
Linkin_Park
⭐ 19y
cıkıp tekrar gırdım duzeldı tekrar muck mucX süper çalışıo
extra seni sefıorm yaa extrabeer
extra seni sefıorm yaa extrabeer
C
Cortexiphan
⭐ 19y
Akşama Patlar bu Laughing Laughing
bende calısıyor yanlız bır sorum olcak daha once kullandım ama bunda kasmaya kendı gıtmıyor cvp verebılırsenız sevınırımm
L
Linkin_Park
⭐ 19y
nası yanı?
ya bu arada kasıo oyundan cıkıp gırınce sorunsuz olarak ama bı sure sora auto tranıng kayboluo extra bı baksana bu işe Neutral
ya bu arada kasıo oyundan cıkıp gırınce sorunsuz olarak ama bı sure sora auto tranıng kayboluo extra bı baksana bu işe Neutral
Auto Kaybolmuyor sorun siz dün geceden beri Oyundayım ama ne auto traning kayboldu nede başka bişey Tbot gibi kasmıo ama hiç kasmamaktan iidir!
npc lere tıklıyo ama alış-veriş penceresini açmıyo öyle bekliyor, manuel olarak açarsam işlem yapıyor.
Sorun ne olabilir Question
Sorun ne olabilir Question
Log in to write a reply.
Log In