Site adresi : www.ogamesturk.com
Facebook adresi: www.facebook.com/GamesTurkNetwork
Kayıt ol : http://ogamesturk.com/
Eski ogame arayüzünü özlediniz mi?
Evet seslerini duyar gibiyim o zaman OGamesTurk tam aradığın yer 28 Aralık 2013 Cumartesi 20:00'da Server Online Hemen Kayıt Ol Sen de bu heycana ortak ol !
ilk evrenimiz 28 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 20:00'da sizler ogame tutkunlarının hizmetine açılacaktır.
Evren Özellikleri:
-Evren eski OGame arayüzüdür
Evren Hızı : x30
Filo Hızı : x5
Üretim Hızı : x15
Filo harabe : %60
Savunma harabe:%30
Maks Gezegen : Ana gezegen+ 9 Sömürge
Galaksi Sistemi : 9 Galaksi 499 Sistem 15 Gezegen
Kayıt ol : http://ogamesturk.com/
- Asla kapanmama garantisi zaten başka sitelirmde mevcut olduğu için 3 yıllık hosting sunucu giderleri ödenmiştir.
- 24 saat ulaşabilceğiniz yetkili.
Mevcut Eklentiler:
-Görevler: Görevleri tamamladıkça Karanlık Madde kazanırsınız.
-Rekorlar: Evrendeki oyuncuların Bina ve Araştırma rekorlarını gösterir. Filo ve Savunma rekorları kaldırılmıştır
-Piyango: aktifdir.
-Sohbet: Online oyuncuların sohbet edebilcekleri bir ortam oluşturulmuştur yazışmalar takip edilmektedir.
-Similatör
Destek Sistemi: Oyuncularımızın yöneticilerle her konuda iletişim kurabilcekleri ticket sistemidir.
Kaldırılan Eklentileri:
Hurdacı, Galeri, En İyi 100 Savaş, Bonus Sistemi, Banka, Karanlık Madde Sıçrat, Filo Satın Al, Gezegen Işınla eklentiler kaldırılmıştır.
Sunucumuz açılmadan önce üye olan oyunculara tam 1 milyon karanlık madde eklenecektir.
OGamesTurk 28 Aralık 2013 Cumartesi 20:00'da Online
GENEL BAKIŞ

OgamesTurk - 28 Aralık 2013 Cumartesi 20:00'da Online
OgamesTurk Evren Özellikleri:
Genel Hız 30x,
Filo Hızı: 5x,
Üretim Hızı: 15x,
Filo Harabe: %60,
Savunma Harabe: %30,
9 Galaksi 499 Sistem 15 Gezegen,
Sömürge Sayısı 9+1
Eski OGame arayüzünü arıyorum fakat biraz hızlı olsun diyosan doğru yerdesin,
Server açılmadan üye olan oyunculara 1 milyon karanlık madde eklenecektir.
Günlük Facebook ödüllü sorular, Haftalık sıralamaya göre Evren birincilerine ödüller ve daha farklı kampayalarımızla karşında olucaz.
Visyonumuz:
Evrenimizin 2. ayında Evren birincisi, Kademe biricisi ve Filo birincisine Para Ödülleri
GamesTürk farkıyla Bizi Takip Edin.