Icerige atla
Extraloob

Sofmod 04/12/07 (banlandı en kısa sürede yenisi bu topicte)

· 99 Yanıt · 6.6K görüntüleme · Sayfa 5 / 5
Yanıtlar
_
yok kardeş ben almıyım gende paylaşım için saollasın..
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Sparrow tebrik ediyorum yaa..çok süper oldu şimdi..fazla kişi kullanınca ne oluyordu bilmiyor musun..patlıyordu fena halde hemde..botsuz kaldık.. Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
S
sparoww OP ⭐ 19y

Sparrow tebrik ediyorum yaa..çok süper oldu şimdi..fazla kişi kullanınca ne oluyordu bilmiyor musun..patlıyordu fena halde hemde..botsuz kaldık.. Mr. Green

biliyorum patlasın die koydum ztn 😊 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
xcarkox
xcarkox ⭐ 19y
Yenisini bekliyoruz..
E
EFENDYY ⭐ 19y
bu sm liblibnin sm sidi alakası yok bunu 3 haftadır guildce kulandık bablanmadı sadece yeni sürümü çıkt sizden bablanmadı bu bi crack 4 kişide bablanmıyo 35 kişi kastık bunala dahada varda sayamadım Cool
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
0x33 ten acıklama yapıldı sm leak olmus yani belli belirsiz kişilerce birden cok ip adresinde kullanıldıgı tespit edilmiş o yuzden dll i degiştirdiler herkese yeni dll hakkı tanındı ama bu yeni cıkan dll cidden cok super bişey ip adresini otomatik tanıyıp siteye gonderiyor boylece yok 35 kişi kullanır felanm hikaye artık
L

0x33 ten acıklama yapıldı sm leak olmus yani belli belirsiz kişilerce birden cok ip adresinde kullanıldıgı tespit edilmiş o yuzden dll i degiştirdiler herkese yeni dll hakkı tanındı ama bu yeni cıkan dll cidden cok super bişey ip adresini otomatik tanıyıp siteye gonderiyor boylece yok 35 kişi kullanır felanm hikaye artık

bu yazdigini ayri konu acip bence sabit yap paso yeni konu acilmasin Wink
T
TaoShaman ⭐ 19y
ya yeni softmodu yaydın olan liblibinin smsine oldu yani :S
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Çalışıosa kullancam bi söleyin Neutral
T
TaoShaman ⭐ 19y
çalısmıyor
N
NERWAGUS ⭐ 19y
hahaaha yenisi bu topicteymis sorun bakayım liblibi nerden alıor sm yi benden peki bidaha ben ona veririmiyim tabikide hayır amk sanki ben kendisine deilde guildine verdim kimseye iilik yapmayacaksın Evil or Very Mad
M
magicstone ⭐ 19y
ben soft mod satin almak istyiorum fakat www.0x33.org sitesinde uye olma yeri kapali . soft mod satisi mi durdu yoksa baska seylermi var yada softmode calisyormu tesekkurler
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
uyelik kapalı bende 2 tane var emme ikisi de kullanılıyor Twisted Evil
D
DoNJuaN ⭐ 19y

softmod özelliği nedir usta?
D
DoNJuaN ⭐ 19y

L
Leet1 ⭐ 19y

Hic sofrmod gorup duymadınmı?
Eger oyleysen Softmod kısaca:Kredisiz Multi clientli Zoom Hackli Eskiden beava olan ama simdi PAralı olan İsrobottan kat kat daha iyi bir bot :?!!! :?!!!
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
1 Den Fazla Charı Bota Bırakabiliosun.5 Tanede Olur 10 Tanede Ama Pc Kaldırırsa Tabi Twisted Evil
B
şimdilik çalışan sm varmı yada ne zamn gelir fikri olan varsa yazsın Twisted Evil
S
segovax ⭐ 19y
auto traning sm den dolayımı aktif değil neden ? Anlamdım söylerseniz sevinirim saygılar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: