en ii anlatımım buydu:)
Tradetbotu bende aradımda kalkmıs galiba
modlar ztn zararsız demiş
Sofmod 04/12/07 (banlandı en kısa sürede yenisi bu topicte)
· 99 Yanıt · 6.6K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
loader ı tıklıyınca evet hayır falan çıkıyo napcazzzzzzzz Surprised
Ewt e tıklıcan Idea
sonra... napacm
hadi bakalım indirioz inş bişi olmaz pcye olsa bile müzeye veririm tarihi eser olarak koyarlar sorun değil Mr. Green
tamama şimdilik yaptım chara girmeryece çalışıyom. home ye basınca çıkcakmı bot penceresi hmm
çok muthiş çalışıyo 3 aydan beri softmode kullanıyodum extraokk
şuan bende oyun açılıyo sorun yok gibi açılsın oyundan ss koycam
oyuna girdim ilk kez ???? hatası aldım Mad o kdrda girmiştik ya
Elazig_Lee Diğer Konuda Neden Win32 Nin Zararsız Bir Virüs Olduğunu Söylemedin Confused Confused
ellerine sağlık süper çalışıyor.
sürekli ??????????????????? hatası alıyorum 1 degıl 2 degıl sureklı ne y apmalıyom modlar yardım lutfen
B
beckham9082
⭐ 19y
ben oyuna girdim bot çalışıo ama kaleye gelince repair yaptırcak tam oyundan atıo sürekli bilen varsa yardım edebilirmi???
sürekli ??????????????????? hatası alıyorum 1 degıl 2 degıl sureklı ne y apmalıyom modlar yardım lutfen
beklıyorum
yardım edın carı bota kuramda yatam Mr. Green
B
beckham9082
⭐ 19y
ben oyuna girdim bot çalışıo ama kaleye gelince repair yaptırcak tam oyundan atıo sürekli bilen varsa yardım edebilirmi???
kardes onu yapsanda bu hata çıkcak Twisted Evil çözüm lazım
_
_Dark_Man_
⭐ 19y
Ben girdim görünürde bi sorun yok, inş. görmediğimiz bi sorunda yoktur Mr. Green
_
_Dark_Man_
⭐ 19y
İnanamıyorum 2 ay sonra ilkdefa c10 vermedi. 2 char açtım gözlerim yaşardı hmm hmm Very Happy
Güsel paylaşım saol headbang2ft9
Güsel paylaşım saol headbang2ft9
2 Char açılabiliomuu???? Süpersin Dosutmm. Twisted Evil extraokk extraokk
ben 2 char açaıyom hite lag olmuyo . ama bi süre sonra 2 sinden biri dc oluyo Twisted Evil sebebi nedr??
bisey soracam sparrow sen nie verion bu sm yi merak ettim sen satın almıs olsan kesinlikle vermezdin.en kısa zamanda banlanır bu
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap