busra az sonra bursaya girmis olacakGayet sorunsuz. Ama mesajlaşma işine T9 karışınca şöyle tuhaf bir mesaj aldım telefona:
bursa az sonra busraya girmis olacakBiraz karmaşıktı. :P
busra az sonra bursaya girmis olacakbursa az sonra busraya girmis olacak😆
ben t9 kullanmıyorum ^^
Polgara"]t9 kullanıyorsan kelime değiştirmeyi de biliyor olman gerekir-ki bursa yerine busra yazdığına göre biliyorsun- bunu başta tek tık ile busraya çevirip ikincisinde tıklamadan geçsen sorun kalmazdı
Polgara"]t9 kullanıyorsan kelime değiştirmeyi de biliyor olman gerekir-ki bursa yerine busra yazdığına göre biliyorsun- bunu başta tek tık ile busraya çevirip ikincisinde tıklamadan geçsen sorun kalmazdı
Kelime değiştirmeyi biliyorum. Ama burdaki yazım hatası bana ait değil, mesajı yollayan adama ait. ^^
Polgara"]Polgara"]t9 kullanıyorsan kelime değiştirmeyi de biliyor olman gerekir-ki bursa yerine busra yazdığına göre biliyorsun- bunu başta tek tık ile busraya çevirip ikincisinde tıklamadan geçsen sorun kalmazdı
Kelime değiştirmeyi biliyorum. Ama burdaki yazım hatası bana ait değil, mesajı yollayan adama ait. ^^
Söylediklerimi 3. tekil şahsa çevir o zaman :D
ben çok sms kullanırım artık alışkanlık oldu bende.öyle T9la uğraşmıyorum yazıyorum tık tık hiç bi sorunda çıkmıo :)) ama o senin anlattığın olaydaki gibi banada bikaç msj gelmişti :)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap