Icerige atla
Extraloob

SMS de T9 faciası

· 18 Yanıt · 2.5K görüntüleme
A
AnatoliaFire1 OP ⭐ 18y
Bizim arkadaşla mesajlaşırken bir olay oldu. Arkadaşın sevgilisisin adı büşra. Memleketi bursa. Bu büşra bizim arkadaşın yanına, Kocaeli'ye gelmişti ve Bursa'ya geri dönecekti. Arkadaşla mesajlaşırken Büşra napıyor dedim. Arkadaşın bana atmaya çalıştığı mesaj şöyle oldu:

busra az sonra bursaya girmis olacak

Gayet sorunsuz. Ama mesajlaşma işine T9 karışınca şöyle tuhaf bir mesaj aldım telefona:

bursa az sonra busraya girmis olacak

Biraz karmaşıktı. :P
18 Yanıt
T
TwiLighT ⭐ 18y
😆

ben t9 kullanmıyorum ^^
A
AnatoliaFire1 OP ⭐ 18y
😆

ben t9 kullanmıyorum ^^

Aman kullanma boşver. 😜
P
Prisoners ⭐ 18y
bursa az sora busraya girecek 😜
S
SnowFlake ⭐ 18y
Of offf... Bir de şu ı-i karmaşası var ki cinayetler işletiyor xD
D
duro ⭐ 19y
hahahaha 😄 😄
P
t9 kullanıyorsan kelime değiştirmeyi de biliyor olman gerekir-ki bursa yerine busra yazdığına göre biliyorsun- bunu başta tek tık ile busraya çevirip ikincisinde tıklamadan geçsen sorun kalmazdı
Windy
Windy ⭐ 19y
t9 kullanmıyorum,kısa ve öz yazarım 😎
S
shneZee ⭐ 18y
Böyle durumlar çok kötü şeylere yol açabilir 😈
t9'a ise hiç alışmadım..
J
Vallahi giren girene aşk olsun sana büşra.
A
AnatoliaFire1 OP ⭐ 18y
Polgara"]t9 kullanıyorsan kelime değiştirmeyi de biliyor olman gerekir-ki bursa yerine busra yazdığına göre biliyorsun- bunu başta tek tık ile busraya çevirip ikincisinde tıklamadan geçsen sorun kalmazdı

Kelime değiştirmeyi biliyorum. Ama burdaki yazım hatası bana ait değil, mesajı yollayan adama ait. ^^
P
Polgara"]t9 kullanıyorsan kelime değiştirmeyi de biliyor olman gerekir-ki bursa yerine busra yazdığına göre biliyorsun- bunu başta tek tık ile busraya çevirip ikincisinde tıklamadan geçsen sorun kalmazdı

Kelime değiştirmeyi biliyorum. Ama burdaki yazım hatası bana ait değil, mesajı yollayan adama ait. ^^

Söylediklerimi 3. tekil şahsa çevir o zaman 😄
A
AnatoliaFire1 OP ⭐ 18y
Polgara"]

Söylediklerimi 3. tekil şahsa çevir o zaman :D

😄
L
Leet1 ⭐ 19y
Bende SmS pek kullanmam birşey olursa veya konuşacaksam açar konuşurum msj kasıyor insanı ^^
B
ben çok sms kullanırım artık alışkanlık oldu bende.öyle T9la uğraşmıyorum yazıyorum tık tık hiç bi sorunda çıkmıo :)) ama o senin anlattığın olaydaki gibi banada bikaç msj gelmişti 😊
A
AnatoliaFire1 OP ⭐ 18y
ben çok sms kullanırım artık alışkanlık oldu bende.öyle T9la uğraşmıyorum yazıyorum tık tık hiç bi sorunda çıkmıo :)) ama o senin anlattığın olaydaki gibi banada bikaç msj gelmişti :)

😄
M
Misproject ⭐ 19y
😁
K
Kobe ⭐ 19y
😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: