Arkadaşlar 70m param var m çekebelirm param var Botumda var isrobot Ve 33 lwlim Sizce 1 ay 2-3 saat taksilere girip 5saat bota bıraksam 1 ayda ne kadar Olur Onuuz Malum Sınav ayı gibi bi bu ay 8 tane sınav olduk (kasımda yanı) Bu Ayda Hoxalr 4 tane perf odevi verdiler ☕
Boyle yapıcam Sizce 1 AYDA KAÇ OLUR Bide Çar Wiz-Cleric
Şunalrı sıelrseniz sevinirim
1-Skil sıralaması
2-Taxi lwleri(altrenatif olarak)
Sizzce
· 7 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
50-60 olur rahat verimli kasarsan belki daha fazla( o levelleri unuttum.)
Sırayla fire bolt ve ice bolt o levelde işini görecektir sanırım durmadan saldırabilirsin o iki skiller eğer çok mob dalma sorunu varsa lightning knock-back yapan skili de kullanabilirsin.
Sırayla fire bolt ve ice bolt o levelde işini görecektir sanırım durmadan saldırabilirsin o iki skiller eğer çok mob dalma sorunu varsa lightning knock-back yapan skili de kullanabilirsin.
Full taxide kasıl 1 ayda 64 olursun ondan sonra charını bota sal cave'de rahatca gelişirsin
3 gundur giremiuorum bu arda çar 42 oldu en son soulun
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
O kadar yazılın varsa bırak sroyu derslerine motive ol yani öyle 2-3 lv atlamakla zevk alamazsın.
sınavdan 85 aldım yeeeeehhh 🤘 🤘 🤘
perf odevininde yarası bitdi.
Fhta sonu full girom valal hafta içiise 1 saat ha çar bu arada arkadştaydı 45 olmuş
Skil sırasın şole yapmayı dusunuyorum sizce uygunmudur
Fire bolt-İce bolt-Earth shock
45sizce nerde bota bırakır golemlerdemi yoksa red eye lardamı
perf odevininde yarası bitdi.
Fhta sonu full girom valal hafta içiise 1 saat ha çar bu arada arkadştaydı 45 olmuş
Skil sırasın şole yapmayı dusunuyorum sizce uygunmudur
Fire bolt-İce bolt-Earth shock
45sizce nerde bota bırakır golemlerdemi yoksa red eye lardamı
aferin 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap