Icerige atla
Extraloob

Sizde mi bunları yaşadınız +18

· 64 Yanıt · 5.5K görüntüleme · Sayfa 4 / 4
Yanıtlar
M
Macro ⭐ 19y
aklımda kalan şeyler hepsi bandır bandır ye beni doyamasın tadıma şarkısı heryerde çalyodu xD bir de HBB gercekten ii TV falan vardı. bizim bi eski zamandn kalma TV miz vardı yanları mobilya idi :mgreen: daha sonra sokakta bi abi vardı aksaraya atari salonuna götürürdü bizi Cadillac and Dinasour oynardık 😆 Kmsede PC yokken amcam PC getirmişti evine çok şaşırmıştık ne olduğunu bilmiodum. Windows 95 kuruluydu onlarca disk vardı ben disketleri bozuyordum xD

Cadillacs and Dinasours bilindik adıyla Mustapha öyle değil mi ? Eheuheuh . Hatırlattın gene . Metal Sluq falan oynardık biz bi kere aksam 9 a kadar oynamıstık kuzenimle sonra eve geldik annemler falan anneannemlere gitmişler yemek yemeye biz tam geri dönüyorduk babam yakaladı bizi püehehe . Ama bir türlü bitirememiştik metal slugu çünkü jeton yetmiyordu ^^ King of fighterslar falan off ^^

Cadillac = Mustafa evet bide Knight of Round vardı ilerlemeli oyunları oynardık sürekli
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
atari vardı bende koca sokaktada bi tsubasa kaseti vardı elden ele dolaşırdı bi ben oynayamamıştım ne üzülmüştüm ama 😞
C
ChrsNYC ⭐ 18y
atari vardı bende koca sokaktada bi tsubasa kaseti vardı elden ele dolaşırdı bi ben oynayamamıştım ne üzülmüştüm ama :(

al bendende o kadar 😄 bi kaset için çalizart ve dragonite tasosu verdiğimi bilirim kar eden bendim ama o tasoların havası başkaydı 😄 gören bakar kalırdı 😎
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
atari vardı bende koca sokaktada bi tsubasa kaseti vardı elden ele dolaşırdı bi ben oynayamamıştım ne üzülmüştüm ama :(

al bendende o kadar 😄 bi kaset için çalizart ve dragonite tasosu verdiğimi bilirim kar eden bendim ama o tasoların havası başkaydı 😄 gören bakar kalırdı 8)

misty çıkmıştı bana lays dan çocuk ver bakim dedi tufa diye bapırarak taso yu aldı bi kaçıyo kocaman çocuk bide o zmn lar 17 18 yaşında bişeydi 😊 bende arkasından sanki yakalasam bişi yapıcakmışım gibi 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: