Icerige atla
Extraloob

sizce warlok&wizzart nasıl bı build

· 19 Yanıt · 3.0K görüntüleme
D
darkonder OP ⭐ 18y
arkadaslar suan kendım bı duzen yapacagım aklımda olan eger gerceklesırse bu buildlerle sızı kımse yere yıhamaz bı video izledım var orada gordum sızce sımdı sp farm yapmam gerek varmı suan 50k sp var yorum beklıyorum ve ne kadar yapmalıyım lufen sımdıden tesekkurler
19 Yanıt
W
WARLOCK + wizard oyunda olabilecek en son build:D
D
darkonder OP ⭐ 18y
hehe suan yapıyorum bence super olcak
N
Nebula ⭐ 19y
Charı kullanmayı bilirsen güzel olacak warlockla kilitle wizardla indir.Lakin Avrupa ve çin charlara şöyle bir baktığımda İnt charların Cleric yan skili ile,Str charlarında Bard skili ile yapılandırılması gerektiğini görüyorum.Wizzy zaten sağlam cakan bi char defans yok robe giyiniyor.O nedenle cleric lazım bence.Strler içinse 2 handed ve warlock güzel oluyor ama senin buildi bi izlemek lazım.
F
FreeDom ⭐ 18y
Bence Kötü Bir Build OLur...Wizard İçin Kesinlikle Cleric Olmasını Öneririm..
Örneğin Warlockla Rakibe Stun Yapamadın 2. kez Deneme Fırsatın Kalmaz Wizard İle...
Ama Roque - Warlock İzledim GerçektenMÜkkemmel Build Tavsiye Ederim ^^
R
Rorschach ⭐ 18y
bnde onu düşünodum geçen gün ama sonra dedim ztn tek atıo char ne gerek var:D
ve ondanda vazgeçtim
F
FURKANAR ⭐ 18y
kasmak çok zor olur ama eğlenmceli ve egzantirik olur
M
Suanda lvl 88 e max wizz&warlock charım var..Arkadasların söyledikleri yanlış demiyorum lakin wizardlar genelde tek yeseler bile blade gibi bi chara tek atmaları 90 a 90 da cok zor.fakat bu sorun warlock ile çözülüyor ^^ courage razeyi caktıktan sonra 40k küsür vurabiliyorsun saglam itemlerin varsa.ayrıca stun ve sleep gibi skillerle cogu kişiyi deli edebilir oyunu keyifle oynayabilirsin 😉
S
Segacolhs ⭐ 18y
Bence iyi olur çünkü ilk olarak warlock zehirlerini atarsın(gp,unique)gibi yaratıklara daha sonra wizard skilleri ile dalarsın ayrıca pvpde de çok yararlı olacağını düşünüyorum.
K
Kai ⭐ 18y
oyunun tadını pwp de ve meslekte almak için süper bir seçim olur,ayrıca uniqlerdede işe yarıyabilir,warlockda division mu ne bilmıyorum ama magic atagı arttıran bi skil war,mesela 20 k vuruyorsan 30-35 vuruyorsun o skılı yapınca,iyi oyunlar 😊
P
plusTURK ⭐ 18y
bence olmaz bi wizarda defans lazım oda clericte var
Q
QuickMeck ⭐ 18y
O charı bota koyman bence imkansız pvpde de warlock zehirlerini basana kadar char yatar :S ama tuttumuda karşındakine tek atarsın
O
Old School ⭐ 19y
Hiç tavsiye etmiyorum wizardın önünü kapar en iyi wizard yapılandırması wizard+bard bence
B
Band'Eros ⭐ 17y
Warlock&Wizard Olarak Düzelt İstersen

Bence Wizard&Cleric Olmalıdır Bless+Recovery Division Sayesinde Güzel İşler Başabilir
J
joe15 ⭐ 18y
teşekkürler
L
Loras ⭐ 16y
bu seçim PvP&Unique da 10/10 Puan 👍

Hızlı kasılma, zevkle oynama açısından 2/10 puan bence summer7:

tavsiyem ise Wizzard / Cleric 🙏
V
volaris ⭐ 18y
bencede warlocka ih tiyacın olmayacakki damage ata ckların süper wizzard-cleric süper ama 🤘
H
HouseFX ⭐ 18y
Paso yatıcak bır buıld ^^
O
onurcakko ⭐ 17y
bende öyle düşündümde vazgeçtim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: