arkadaasLar ben 8-1 yada 7-1 hybird 90 fire 90 heuksaL 60 Light 60 cold bi yapılandırma yapacam sizce bundan zarar gören varmı ????? NasıL oLur yardımcı oLmanızı bekLiyor Tşk ediyorum ^^
Hybird bi Build yapcam sizce nasıl olur !
· 9 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
R
RoyalFlush
⭐ 19y
spear kullanacaksın sen cold u 60 ta bırakırsan sürünürsün.sword-shield olsan hadi bir derece cold kalabilir.ama bu şekilde defansın yok gibi birşey olur str lere karşı.
snow shield ın %50 olması şart.o zaman ölümsüz olursun işte.çokda güzel bir çar olur bence.tabii eline +5 ve üstü,crit değeri yüksek bir spear ve güzel itemler şart.
snow shield ın %50 olması şart.o zaman ölümsüz olursun işte.çokda güzel bir çar olur bence.tabii eline +5 ve üstü,crit değeri yüksek bir spear ve güzel itemler şart.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
a4 de dedıgı gıbı coldsuz nuker veya int hybrid char olmaz snow shıld en az %50 olmalı ve de zaten hybrid char balance arttırıp crıtc vurmak ıcın acılır weapon skıllerıylede o yuzden elındekı ıtemınde cok onemlı 👍
Walla hybrid char 80 de gücünü fireden alıyordu.
Şimdi ise firenin olduğu weapon skillinin olduğu coldun ve lightın olduğu bi yapılandımra yapmak istersek.
Fire 60 light 60 yapmamız gerekir.Bu durumda ise imbue cold olacağından damagelrde düşüş yaşanacaktır.Hybrid char kasıpda lighta vermemek olmaz.Fireye vermessek phy gücümüzü ve gelen az da olsa defansı da kaybederiz.
YAni hybrid charın gücü 80 capa göre azalmış gibi görünüyor 🕵️
Ya da hp için 8:1 tarzı hybridler yerine full int sword tercih edilmesinden yanayım ben 🍺
Şimdi ise firenin olduğu weapon skillinin olduğu coldun ve lightın olduğu bi yapılandımra yapmak istersek.
Fire 60 light 60 yapmamız gerekir.Bu durumda ise imbue cold olacağından damagelrde düşüş yaşanacaktır.Hybrid char kasıpda lighta vermemek olmaz.Fireye vermessek phy gücümüzü ve gelen az da olsa defansı da kaybederiz.
YAni hybrid charın gücü 80 capa göre azalmış gibi görünüyor 🕵️
Ya da hp için 8:1 tarzı hybridler yerine full int sword tercih edilmesinden yanayım ben 🍺
yalan olur 😄
Benim Fikrim Hybird char yapıcaksan 5/1 İnt Spear yapıcaksın ve Skillerini Heuksel:90 Cold:90 Ligh:90 yapmalısın.Çünkü Hybird için kesinlikle en önemlisi El yakması Elektrık olmaldıır.Hybird için fireye önem verilmes ve Cold'da Phy defans qüclendirilir ve en önemli Snow açılır..
@Mr_manyak
Userlerimizi yanlış bilgilendirdiğin için seni uyarmak zorunluluğunu hissettim. 👴
1. Cold phy atack vermez, phy defans verir. 👴
2.Hybridin can damarı firedir.Phy atack ve mag buff açıklarını kapatır. 👴
Userlerimizi yanlış bilgilendirdiğin için seni uyarmak zorunluluğunu hissettim. 👴
1. Cold phy atack vermez, phy defans verir. 👴
2.Hybridin can damarı firedir.Phy atack ve mag buff açıklarını kapatır. 👴
Sniker
Senin fikrin öyleyse bilemem benim fikrim yazdıqım qibidir...Ama senin dediqin qibide olabilir.Fakat Hybird 5/1 Spear char için Ligh Olmasa bile Heuksel:90 Cold:90 Fire:90 Light:30 Olabilir..Ama Hybird char için fire fazla önemli olmadıqını düşünüyorum..
Bu arada orayı yanlıs yazdıqım için sory..
Senin fikrin öyleyse bilemem benim fikrim yazdıqım qibidir...Ama senin dediqin qibide olabilir.Fakat Hybird 5/1 Spear char için Ligh Olmasa bile Heuksel:90 Cold:90 Fire:90 Light:30 Olabilir..Ama Hybird char için fire fazla önemli olmadıqını düşünüyorum..
Sniker
nP
Fire hybrid char için çok önemlidir.Eğer 80 lvl hybrid char kasmış olsaydın bilirdin.Critlerinde ve atağında mükemmel bi artış yakalarsın. ayrıcafire protectionla azalan mag defansını bir nebze daha yükseltirsin 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap