Icerige atla
Extraloob

Sizce hangisi ?

· 22 Yanıt · 1.8K görüntüleme
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
Sizce hangi ekran kartını almalıyım ?
ps: ddr2 üzerine kurulu bir sistemim olduğu için max alacağım ekran kartları bunlar biliyorum şimdikilere göre eskiler ama sadece yaza çıkana kadar .
Yazın sistemimi değiştireceğim daral:

sizden olsaydınız hangisini tercih ederdiniz ? ve neden. kullanan varsada yorumlarınızı alabilir miyim bugün bu kartların birini sipariş vereceğimde kararsız kaldım 🤔

- Resim Silinmiş.
22 Yanıt
L
LegendLess ⭐ 18y
ZoTaC
M
Maynard__ ⭐ 16y
Sadece HDI farkı var parada. Bana kalırsa ZOTEC çipsetleri aynı sonuçta ikiside aynı iş görür fakat bir problemde zotec kullanıcı hatası'der sana geri verir asusda pek görülmüyor öyle.Karar senin.
T
turkiyesro ⭐ 19y
Asusta HDMI girişi olduğu için daha pahalı HDMI girişi kullanmayacaksan zotac al, ikisi de aynı işi görür
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
2. si.
Special thx to Flexi
Advance
Advance ⭐ 18y
HDMI çıkışı lazım olmaz diyorsan zotac'ı al ilerle lazım olursa dönüştürücü kullanırsın
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
hmm asus'takinde fan biraz daha büyük zotac ' da küçük gibi duruyor bu sorun olur mu ? benim için ses çıkmaması önemli olan ses çıkardımı sinirlerim alt üst oluyor:D
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Büyük iyidir 😆
Bence ASUS'u tercih etmelisin hacım zotac nedir ya.
M
Maynard__ ⭐ 16y
Büyük iyidir 😆
Bence ASUS'u tercih etmelisin hacım zotac nedir ya.

Önemli olan çipset.

Ses yapınca Fan degiştirirsin yeter hacım 😆 5 tl mi ne galiba 😆
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
zotac ' ın fanının küçük olması aklımı karıştırıyor 😄 bi karar vermek zorundayım galiba 😄
A
Adith ⭐ 18y
Asus al hacım,zotac nedir ya 😁
M
Maynard__ ⭐ 16y
Ben AXLE 9500 GT kullanıyorum gayet memnunum bir sorun çıkmadı 6. Ay oldu galiba belki daha fazla AXLE fan büyük mesela 😆

PS: 1Gb / 128 bit.
1
13LazeR ⭐ 17y
Asus Al 😊
W
Whisk ⭐ 16y
Zotac ne kadar kötü bi marka gibi gözükse Asus'dan daha iyidir. Asus'un ürettiği mallar daha çabuk bozulur. Vede farkındaysan Zotac'ın ki 1000 MHz Asus'unki 800 MHz.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
daha iyi performans istiyorsan zotac.
H
hoLaaa ⭐ 18y
zotac al bence sonuçda yaza kadar neden ati düşünmüyosun?
E
exotic ⭐ 18y
zotac derim tabiki (HDMI vs. işine yaramıycağını düşünerek)
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim 😘 ❤️

şu 1-1,5 saatlik oyundaki verilen arayı değerlendirmek istedim gittim 10$ maliyetinde bir ekran kartı soğutucusu aldım 😁 eskisi ile değiştirdim ve şuan cillop gibi oldu makinem ses de çıkarmıyor sıcaklık dereceside 45c

yaza kadar idare edre beni makara:
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Hiçbiri. Sistemini komple yenileyeceksen biraz daha sık dişini bro neden masraf çıkartıyorsun? He param bol benim alırım ben sen karışma dersen ASUS al 3-5 için bilinmeyen şeyden alma +20 ver hdmi çıkışlı al nolacak
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
Hiçbiri. Sistemini komple yenileyeceksen biraz daha sık dişini bro neden masraf çıkartıyorsun? He param bol benim alırım ben sen karışma dersen ASUS al 3-5 için bilinmeyen şeyden alma +20 ver hdmi çıkışlı al nolacak

öyle yaptım bro 😎 gittim 20TL harcadım fanı değiştirdim yaza kadar beklemedeyim şimdi win8 ve yeni sistemi bekliyorum 🙏

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: