Sivir “Hayır” Diyor
· 7 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Bir şey olması gerekmiyor muydu 😄
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Oldu zaten, fark etmedin mi?
Blitzcrack olduğu zaman ya first blood için invadeye gelirler, ya da blue'yu red'i çalıp kaçarlar. Sivir de tahmin ediyor geldiklerini, blitzin kancasını spell shieldlıyor. ❤️
Bir şey olması gerekmiyor muydu :D
Blitzcrack olduğu zaman ya first blood için invadeye gelirler, ya da blue'yu red'i çalıp kaçarlar. Sivir de tahmin ediyor geldiklerini, blitzin kancasını spell shieldlıyor. ❤️
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tamam çaktım 😊
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildiBir şey olması gerekmiyor muydu :D
Tamam çaktım 😊
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Finally.
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildiBir şey olması gerekmiyor muydu :D
Tamam çaktım :)
Finally.

usta şunları direk video olarak paylaşır mısın siteye girip izlemek vakit kaybı.

Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Reklam kokan hareketler bunlar ☕
usta şunları direk video olarak paylaşır mısın siteye girip izlemek vakit kaybı.
Reklam kokan hareketler bunlar ☕
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap