Arkadaşlar çok büyük bi proje için site ismi arıyoruz.Sitenin içeriğinin önemi yok neden diye sorarsanız aradığımız isim orjinal olacak siteyle alakası olmayacak örnek vermek gerekirse google,youtube,napster,microsoft vs. Önerilerinizi belirtirseniz sevinirim bütün öneriler dikkate alınacaktır.Türkçe isim yazmazsanız sevinirim,teşekkürler şimdiden. 😘
Site ismi önerilerinizi bekliyorum
· 11 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
kendinizce anlam taşıyan bi isim bulmanız daha iyidir.
ps youtube ve microsoft içerikle alakalı isimler 😆
ps youtube ve microsoft içerikle alakalı isimler 😆
bende xaho.net var , ilgilenirsen satabilirim 😊
guzelgunlere.com
guzelgunlere.com
türkçe olmasın yazmış 😜 😎
beautifuldays.net 😊
bende xaho.net var , ilgilenirsen satabilirim :)
isim hoşuma gittide .com alacağız uzantıyı taşıyabilirmiyiz diye baktım xaho.com alınmış ashamed0003
isim hoşuma gittide .com alacağız uzantıyı taşıyabilirmiyiz diye baktım xaho.com alınmış ashamed0003
Evet com'u bende bayadır takip ediyordum , bir kaç mailde attım sahibine 400 dolar vereyim diye kabul etmedi.2013'e kadarda uzattı birde 😊
Evet com'u bende bayadır takip ediyordum , bir kaç mailde attım sahibine 400 dolar vereyim diye kabul etmedi.2013'e kadarda uzattı birde :)
Yapacak birşey yok düşünmeye devam,arkadaşlar bu arada alınmış domainlerinizde varsa .com ile site ismini yazdığınız sürece düşünebilirim.
x3m.com 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap