Arkadaşlar bana gerilim ,korku,aksiyon tarzı veya bilimkurguda olabilir,izlerken sıkılmayacagım 1 2 film önerirmisiniz ? 😊
Önerilerinizi bekliyorum
· 9 Yanıt · 817 görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Arkadaşlar bana gerilim ,korku,aksiyon tarzı veya bilimkurguda olabilir,izlerken sıkılmayacagım 1 2 film önerirmisiniz ? :)
Dexter izle derim dizi ama olsun asrın dizisi diyebilirim 😊 7.sezonu başlıcak yaknda o zamana kadar 6.sezon bitirirsin izleye izleye sarıyor hemde ^^
dizilerden bıktım be hacım 5 tane dizinin yeni sezonunu bekliyorum filmlere takılmak istiyorum birazda 😊
dizilerden bıktım be hacım 5 tane dizinin yeni sezonunu bekliyorum filmlere takılmak istiyorum birazda :)
Şeytana karşı diye bir film var onu izle tam böyle atarlı giderli film ^^
olur denerim teşekkürler 😊
flypaper'ı izle 😄
dün bir arkadaş daha film önerisi için konu açmıştı orda verilen örneklere baktımda pek sarmadı,böle sonunu merakla bekliyecegim bişi olmasını istiyorum ama aynı zamanda ne istedigimide bilmiyorum 😊
dün bir arkadaş daha film önerisi için konu açmıştı orda verilen örneklere baktımda pek sarmadı,böle sonunu merakla bekliyecegim bişi olmasını istiyorum ama aynı zamanda ne istedigimide bilmiyorum :)
sen dedigimi izle 😊
tamamdır 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap