Bir laptop almayı planlıyorum ama çok söylenti var herkez birşeyler diyor.Laptoptan anlıyan tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim.1,500TL civarı bir paraya alınabilecek iyi laptoplar nelerdir.Şimdiden herkeze teşekkürler. 🍺
Laptop için önerilerinizi bekliyorum.
· 13 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
S
SultanZeko
⭐ 18y
kardeşim asla ve asla acer marka alma çok dandik alacaksan paradan kaçınma güzel bişey al kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun
kardeşim asla ve asla acer marka alma çok dandik alacaksan paradan kaçınma güzel bişey al kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun
Dikkat edicem ama sebebi nedir?
http://casper%20nirvana%20cn.hbi640c%20intel%20core%20i7%20640m%202.66ghz%208gb%20640gb%2015.xn--6%22%20tanabilir%20bilgisayar-8le93l/
Bağlantı açılmıyor 🤔
Asus -Dell
X
xlorxlarge
⭐ 18y
Asus Lenovo(İBM) Lenovo daha yeni hit olan bi marka çok sağlam makinalar yapıyor ben kullanıyorum 1 senedir hiç pişman değilim
Acer Casper alma Ben kullanmadım ama şikayetler genelde bu markalardan geliyor
Acer Casper alma Ben kullanmadım ama şikayetler genelde bu markalardan geliyor
Laptop için Lenovo iyidir veya Dell ..
Şahsen masaüstü olarak Casper kullanıyorum gayet memnunum fakat Laptop için Casper önermem.
Şahsen masaüstü olarak Casper kullanıyorum gayet memnunum fakat Laptop için Casper önermem.
Toshibadan şaşma caspera gitme derim.
kardeşim acer markalar çok dandik ben kullanıyorum ama hiç memnun kalmadım alıcaksan asus yada toshiba al bunlar daha iyi
N
NoBodysPerfect
⭐ 17y
Hp pavilion g6 kullanıyorum gayet memnunum
hp g62 önerebilirim
Öneriler için teşekkürler galiba dell marka alıcam herkez üzerinde hem fikir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap