Icerige atla
Extraloob

pc alacağım önerilerinizi bekliyorum..

· 7 Yanıt · 888 görüntüleme
W
windel OP ⭐ 18y
arkadaşlar 1.500-2.000 ytl fiyatları arasında bir pc alacağım.
tüm özelliklerinin üst seviyede olması benim için çok daha iyi olacaktır.
sizce nasıl bir pc almalıyım? ve markası ne olmalıdır?..
önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler..
7 Yanıt
P
Öncelikle 1500-2000Ytl arasına alacağın pc zaten uçar. Özelliklere gelince. Bende ATI Radeon HD 2400 var. Herşeyime yetiyor. 3 clienti rahat açabiliyorum. Tabi 1.50 gb ram ile. Amd çift çekirdek öneririm. İşlemlerini ayrı 2 çekirdek tarafından yönettiğinden çok daha fazla performans alıyorsun. Ben pek takip etmiyorum donanımları eminim daha yardımcı olacak arkadaşlar vardır sana. Sadece şunu bil canavar gibi pc yaparsın o paraya 😉
W
windel OP ⭐ 18y
Öncelikle 1500-2000Ytl arasına alacağın pc zaten uçar. Özelliklere gelince. Bende ATI Radeon HD 2400 var. Herşeyime yetiyor. 3 clienti rahat açabiliyorum. Tabi 1.50 gb ram ile. Amd çift çekirdek öneririm. İşlemlerini ayrı 2 çekirdek tarafından yönettiğinden çok daha fazla performans alıyorsun. Ben pek takip etmiyorum donanımları eminim daha yardımcı olacak arkadaşlar vardır sana. Sadece şunu bil canavar gibi pc yaparsın o paraya ;)

teşekkürler..

bi de arkadaşlar çeşitli web sitelerinde (teknosa.com vs) falan önerebileceğiniz pcler varsa linkini bekliyorum.
W
windel OP ⭐ 18y
🙄
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Eğer windows xp kullanıyorsan pach in yoksa eğer işlemdni şift çekirdek kullanmıyorsundur 😄 Windows Xp çiftçekirdek uyumlu değil 😄

Pc olayına gelince 2000 ytl le nin içinde monitör klavye fln var mı yoksa eğer süper bişiler çıkartırım sana 😄
W
windel OP ⭐ 18y
🙄

up..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: