Icerige atla
Extraloob

Sınıfa projeksiyon cihazı alacağız..

· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Advance
Advance OP ⭐ 18y
Başlıkta belirttiğim gibi sınıfa bir projeksiyon cihazı alacağız bilgili olanlardan yardım isteyeyim dedim, fiyat olarak çok pahalı birşey olmasın sınıf 20 kişi ve sınıfta yansıtacağımız alan güneşten etkilenebilir(Koyu renk perde mevcut).Bu kriterlerde uygun projeksiyon cihazı bilen varsa yazarsa sevinirim 💃 🍺 ❤️
16 Yanıt
A
Bizde almayı dusunuyoruzda bi teklif vardı onu bulayımda belirteyim biraz sonra. 😎
A
Alperim Aynı yan sınıftada aynısından var ve 800 tl ye aldılar öğretmen indirimimi ne varmış 😘

Ps:Güzel diyorlar ama denemek lazım.^^
P
Presence ⭐ 19y
Başlıkta belirttiğim gibi sınıfa bir projeksiyon cihazı alacağız bilgili olanlardan yardım isteyeyim dedim, fiyat olarak çok pahalı birşey olmasın sınıf 20 kişi ve sınıfta yansıtacağımız alan güneşten etkilenebilir(Koyu renk perde mevcut).Bu kriterlerde uygun projeksiyon cihazı bilen varsa yazarsa sevinirim 💃 🍺 ❤️

aman sakın hiç bulaşma bizim okulda varda noluo öle durup duruo kullanıldını görmedim nerdeyse zaten mezun olup gitçeksiniz paranız cebinizde kalsın daha iyi
B
Black Rain ⭐ 19y
Bizim okulda her sınıfta var 😜
M
Bizim okulda her sınıfta var :P

+1 🤝
P
PHR34|< ⭐ 18y
Hayırlı Olsun ^^
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

+1
A
Biz geri kalmısız 😜 😜
M
Milano ⭐ 18y
BenQ' dan şaşmayın, okulumuzda kullanıyoruz, hiç bir sorun yok.

Modeli bulursam yazarım.
I
ironEyE ⭐ 18y
A
Bizim ilkokulda almıstık bir tane,fakat öğretmen aldı gitti projeksıyonu hemde baska okula 😆
L
Leet1 ⭐ 19y
Okulda olması lazım öğrencilerin alması çok saçma devlet yollamıştır okul alıp satmıştır xP
A
Bizim okul yapar mı yapar valla 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: