Icerige atla
Extraloob

Bu fotoğraf makinesine uyacak pil ve şarj cihazı :)

· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
http://www.vatanbilgisayar.com/canon-a3100-is-powershot-a3100-is-12.1mp-dijital-fotograf-makinesi-%28gumus%29/productdetails.aspx?I_ID=46966

ve yanında şu hafıza kartını alacağım uyumlumudur ?
http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-sd4gb-kingston-4gb-sdhc-hafiza-karti-%28class-4%29/productdetails.aspx?I_ID=35068

iyi günler arkadaşlar bu ürünü alacağım fakat bu makineye uyacak pil ve şarj cihazı önerilerinizi bekliyorum 😊 link verirseniz sevinirim 😊 alacağım makine ile birlikte gelmesini istiyorumda 😊
10 Yanıt
N
Yardımcı olmak isterdim ama ürünün detaylı fotoğrafları olmadıgı için pili normal fabrikanın ürettiği batarya mı yoksa normal kalem pil mi göremedim.
X
Pil olarak lithium-ion yazılmış büyük ihtimal kendi şarj aleti ve şarjlı pili var diye düşünüyorum. Araştırılması gerek
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
En küçük pille yani kalem pillerle çalışıyor 😊
ps: ürünün bi benzeri arkadaşımda vardı ondan ötürü 😄 lithium-ion şarz edilebilir pil ^^
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
teşekkürler arkadaşlar ürün bi gelsin bakalım 😊 onuda geldikten sonra alırım artık
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Li-İon yazıyosa bataryadır. Lion pilin kalem pil şeklinde üretimi yok. NiMh veya NiCd yazsaydı kalem pil olurdu.
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
batarya için peki şarj cihazı gereklimidir y oksa gelen üründe çıkacakmı herhangi bişey ? :S
V
volkanka ⭐ 17y
batarya için peki şarj cihazı gereklimidir y oksa gelen üründe çıkacakmı herhangi bişey ? :S

şarj cihazı gelecek sizin ekstra bir şarj cihazı almanıza gerek yok.
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y

şarj cihazı gelecek sizin ekstra bir şarj cihazı almanıza gerek yok.

teşekkürler ilginizden dolayı 🤝
B
blade408 ⭐ 19y
bimekslerde kasanın önünde satılan şarj aletiyle beraber piller var sen makinayı söyle orda yardımcı olurlar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: