☕ silkroad da neler oluyor.yine bakıma girdi.rev 6 bu acıklama var.
Oyuncu görünmez / stealth modunda KALDIR zaman çarpışma meydana gelir.
Sunucu sro_client.exe çökmesine neden çevresindeki tüm istemci geçersiz bir paket göndermek.
Lütfen onlara sorunu çözmek istiyorsanız, bu konuda rapor Joymax.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Rev6
Kyle:
silroaddda neler oluyor.
· 7 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
C
CyperSpesiaL
⭐ 15y
Valla Oyundayken Extra Server Felan Cart Curt ßirseyLer söyledi ÖzürDiledi Joymax BakaLım Yeni Server GeLiyor Yada ServerLer Bakıma Giriyor Bende Pek Anlayamadım daral:
oyunda 45 dakikalık bakı8ma gireceğini söyledi. ve bakıma aldılar tüm serverleri süre 45 dakka
neden wizartın görünmezlik skili diyorlar herkezi dc ediyormuş. rev 6 da son acıklama . Rev6 Haberler: 2011/11/30 - Yeni Hata / diğer oyuncu istemci [Sabit] (1 cevap) çökmesine için Exploit
Sihirbazı ve haydut insanlar için yeni bir istismar .
The Invisible / Stealth modunda beceri kesin ve çevrenizdeki herkesin istemci çökmesine sağlar.
Sunucu sro_client.exe çökmesine neden çevresindeki tüm istemci geçersiz bir paket göndermek.
Exploit Kasım 30 16:00 Kore gibi sabit olmuştur.
Rev6
Sihirbazı ve haydut insanlar için yeni bir istismar .
The Invisible / Stealth modunda beceri kesin ve çevrenizdeki herkesin istemci çökmesine sağlar.
Exploit Kasım 30 16:00 Kore gibi sabit olmuştur.
Rev6
sbot unknown error 7 hatası veriyor 3 çardan fazla açamıyorum yaaaa salı günü olan bakımdan sonra oldu böyleee hiç giremicekmiyim daha 3den fazla çarlaaa bu onarım onada çözüm olur mu
ben 8 carla hep girdim.sorun oyunda değil.sadece dc cok idi oda vizart silinden
N
NoBodysPerfect
⭐ 17y
Oyun acıldı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap