Bu sıralarda bu sıtenın ısmı verılerek Pacific Serverinde bır cok global ve mesaj atılıyor. agıza alınmayacak kufurler yazılıyor. ve herkes bu sıteden kullanılan loaderlarla soyuldugunu yazıyor? gercekligi nedir?
Arkadaşlar Neler Oluyor??
· 10 Yanıt · 823 görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Gercekliği %0
Yetkililer tarafından konulan loader vs programların virüs tarama sonuçları mevcut.
İsteyen kendi virüs programı ile taratabilir.
Bize kendini rakip gören silkroad siteleri yapıyor bunları.
Yetkililer tarafından konulan loader vs programların virüs tarama sonuçları mevcut.
İsteyen kendi virüs programı ile taratabilir.
Bize kendini rakip gören silkroad siteleri yapıyor bunları.
O
Old School
⭐ 19y
Sende inandın bunlara sadece extraloobu kötülemek için yapılmış olan çalışmalar bunlar
ınansam bu sıtede olmamada bırden bıre boyle globaller neden yanı sahsen bu sıteden cok memnunum 2 tane 90 lvl carım var
İçin rahat değilse tarat bilgisayarını.Bu siteden zarar gelmez.
Onların Hepsi siteyi kötülemek amacı ile yalan söylüyor
rakip siteler exl yı sucluyorlar ama sanki onların sitesinde yok ben respectin yaptıgı loaderı kullanıyorum hiç birşey olmadı herzaman güveniyorum exl
bide o sro loaderdan hacklendi diyenler pcden hiç anlamayan kişilerdir diyorum mantık varyha hem virüs tarama sonuclarını koyuyoruz
isteyen kullanır isteyen kullanmaz.
şu konuya bakarsan iyi olur: viewtopic.php?f=280&t=65441
bide o sro loaderdan hacklendi diyenler pcden hiç anlamayan kişilerdir diyorum mantık varyha hem virüs tarama sonuclarını koyuyoruz
isteyen kullanır isteyen kullanmaz.
şu konuya bakarsan iyi olur: viewtopic.php?f=280&t=65441
Kim Küfür Ediyor Kim Yalan Söylüyorsa Terbiyesiz !ler
Kim Küfür Ediyor Kim Yalan Söylüyorsa Terbiyesiz !ler
imzandaki linkleri kaldırırmısın reklam yapmak yasak
R
RoyalFlush
⭐ 19y
ınansam bu sıtede olmamada bırden bıre boyle globaller neden yanı sahsen bu sıteden cok memnunum 2 tane 90 lvl carım var
Burada senin görevin (eğer varsa fazla silk in) karşı bir globalle bu bildiğin durumu başkalarına kendinden örnekler vererek anlatman. 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap