Icerige atla
Extraloob

Silkroadmı Gerçek Yaşammı

· 24 Yanıt · 3.7K görüntüleme
A
Agilla OP ⭐ 18y
evet Arkadaslar Siz Olsanız Hangisini Tercih Ederdiniz Silkroadmı Gerçek Hayatmı
24 Yanıt
F
F34RL3SS ⭐ 19y
Silkroad Online 4eva
N
Nebula ⭐ 19y
Hayatın içinde olmalı oyun.Hayat oyun içinde olmamalı
Gerçek forevır
J
Gerçek hayat tabiki.
C
carwen ⭐ 18y
Gerçek hayat tabiki.
J
Journalist ⭐ 19y
Karkarsızım 😆
E
Espio ⭐ 19y
ikisine de tırtım.gov
X
XER0 ⭐ 19y
Gerçek tabiki.
F
F10diP| ⭐ 19y
karkarsızım 😆
P
Gerçek 😉
B
Brooklyn ⭐ 18y
Her Ne kadar Gerçek Hayat demek geçse de içimden Sro engeL oLuyor gibime kaçıyor. Ama genede Gerçek Hayat..
A
Absence ⭐ 19y
Her Ne kadar Gerçek Hayat demek geçse de içimden Sro engeL oLuyor gibime kaçıyor. Ama genede Gerçek Hayat..

Topic hortlatmaya devam edicek misin?
B
Brooklyn ⭐ 18y
Pardon AnLayamadım ??¿¿ Güncel konularada katıldım fakat eski konuları yeni gördüğüm için onlarada katılıyorum ve devamda edeceğim gibi :S

Ayrıca Çoğu kategorinin ilk sayfasındaki TopicLere katıLdım , hortLamaya hazır konuLar demekki.
W
Hiçbir oyun gerçek yaşamın önüne geçmemeli.Bende bir ara kendimi kaybetmiştim ama geri toplarmadım.Tabiki gerçek hayat önceliklidir.
A
Anthrax ⭐ 17y
Gerçek hayat tabiki.
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Nasıl Olsa 2 side Birgün Sona Erecek 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Soyle dusunelım sıze silkroad onlıne mı yoksa tum sevdıklerınız ve kendınız mı deseler ne cevap verırdınız ... sılkroad dıyenlere sordum bu soruyu.Sadece bır oyun sıgara uyusturucu degılkı bu...Bagımlılık hıkayesı bahane can sıkıntısından oynuyoruz bu oyunu ... sıgara bagımlısı bır ınsanın yasadıgı ulkede sıgara satılmasa kafayı yiyebilir ancak silkroad olmasa bıseycık olmaz ... Yanı sadece bır oyun pek cıddıye almayın..Sro karın doyurmuyor ... Bi char satarım ev alırım bır char satarım sunu alırım demekle ev gecınseydi ... 🙄
D
destiny ⭐ 18y
Tabikide; GERÇEK HAYAT. 😎
J
Gerçek hayat sormaya gerek yok.
U
Urasil ⭐ 18y
Gerçek hayat tabiki.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: