Icerige atla
Extraloob

Silkroad oyun yükleme hatası

· 18 Yanıt · 2.2K görüntüleme
F
FReiSaN OP ⭐ 19y
slm öncelikle herkese ben oyunu yükliyeceğim zaman please waitte biraz bekliorum ondan sonra europe update lasted falan bişeler dio bunun çözümünü bilen arkadaşlara sesleniorum lütfen bi çare bulun . . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
18 Yanıt
D
DoNJuaN ⭐ 19y
cd den yükleme yaparken bendede oluyor ilk pc ye kopyala sonra yükle bence.
F
FReiSaN OP ⭐ 19y
ok saol deniyeceğim
F
FReiSaN OP ⭐ 19y
olmuyor pff Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
F
FReiSaN OP ⭐ 19y
sunun çözümü yokmu yardım edin lütfen
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
sikroadonline.net'i aç öle yüklemeyi dene
xcarkox
xcarkox ⭐ 19y
Sanırım Silkroadın Eski Yeni Bir tane indir Ve Kur CD de hasar Görmüş oLabilir Onuda gözden gecir.
S
Stephanos ⭐ 19y
Bak bendede oldu bu Arrow Şimdi yapıcagın iş Belgelerimde ise Setup Masaüstüne at Setup ı sonra tekrar yüklemeye calıs bende böle gitmişti bu sorun extraokk
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y

Sanırım Silkroadın Eski Yeni Bir tane indir Ve Kur CD de hasar Görmüş oLabilir Onuda gözden gecir.

hiç gerek yok eski sürüme yanlış bilgiler o en son adımda olur
K
kayar ⭐ 19y
bende ilk önce öyle demişti sonra 2. deneyişte düzeldi

olmuyosa silkroadı başka bir bilgisyarda yükle ordan dosyalarını cdye aktar sonra dosyaları bi yere koy ve silkroad tıkla hayırlı oyunlarla oyna
O
Onderkor ⭐ 19y
interneti kullanmadan çalıştır msn,yahoo,siteler gibi şeyler açık olmasın ne varsa kapat kur olcak şahsen bende oldu Wink
B
badness ⭐ 19y
Aynı Hatayı Bendede Veriyodu Silkroadonline Siteside AÇılmıyodu Oyunda Açılmıyo Aynı Zamanda Direct_X_10_ Yükle Büyük İhtimal Düzelecektir...
O
okan92 ⭐ 19y
bwn cd yi 3 arkime verdim onlarda öyle diyor en iysi cd i direk klasör oluşturup prg ları içinemi atsalar...??
xcarkox
xcarkox ⭐ 19y
Cd bozuk
F
FReiSaN OP ⭐ 19y

saol kardes senin dedigin oldu
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y

saol kardes senin dedigin oldu

detective
C
hiçbiri olmassa isminin sonuna .exe yi ekle çalışır Wink
M
MoonLife ⭐ 19y
sen galbia eski clienti yüklüyorsun yoksa böle bi hata vermez ki :?!!! :?!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: