slm öncelikle herkese ben oyunu yükliyeceğim zaman please waitte biraz bekliorum ondan sonra europe update lasted falan bişeler dio bunun çözümünü bilen arkadaşlara sesleniorum lütfen bi çare bulun . . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Silkroad oyun yükleme hatası
· 18 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
cd den yükleme yaparken bendede oluyor ilk pc ye kopyala sonra yükle bence.
ok saol deniyeceğim
olmuyor pff Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
sunun çözümü yokmu yardım edin lütfen
sikroadonline.net'i aç öle yüklemeyi dene
Sanırım Silkroadın Eski Yeni Bir tane indir Ve Kur CD de hasar Görmüş oLabilir Onuda gözden gecir.
Bak bendede oldu bu Arrow Şimdi yapıcagın iş Belgelerimde ise Setup Masaüstüne at Setup ı sonra tekrar yüklemeye calıs bende böle gitmişti bu sorun extraokk
Sanırım Silkroadın Eski Yeni Bir tane indir Ve Kur CD de hasar Görmüş oLabilir Onuda gözden gecir.
hiç gerek yok eski sürüme yanlış bilgiler o en son adımda olur
bende ilk önce öyle demişti sonra 2. deneyişte düzeldi
olmuyosa silkroadı başka bir bilgisyarda yükle ordan dosyalarını cdye aktar sonra dosyaları bi yere koy ve silkroad tıkla hayırlı oyunlarla oyna
olmuyosa silkroadı başka bir bilgisyarda yükle ordan dosyalarını cdye aktar sonra dosyaları bi yere koy ve silkroad tıkla hayırlı oyunlarla oyna
interneti kullanmadan çalıştır msn,yahoo,siteler gibi şeyler açık olmasın ne varsa kapat kur olcak şahsen bende oldu Wink
Aynı Hatayı Bendede Veriyodu Silkroadonline Siteside AÇılmıyodu Oyunda Açılmıyo Aynı Zamanda Direct_X_10_ Yükle Büyük İhtimal Düzelecektir...
bwn cd yi 3 arkime verdim onlarda öyle diyor en iysi cd i direk klasör oluşturup prg ları içinemi atsalar...??
Cd bozuk
saol kardes senin dedigin oldu
saol kardes senin dedigin oldu
detective
C
CrUeL_TuRks
⭐ 19y
hiçbiri olmassa isminin sonuna .exe yi ekle çalışır Wink
sen galbia eski clienti yüklüyorsun yoksa böle bi hata vermez ki :?!!! :?!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap