Icerige atla
Extraloob

Silkroad Yükleme Hatası (Execute File Error)

· 12 Yanıt · 27K görüntüleme
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Bilgisayarıma Format Attım Yedeklediğim Sro'yu Yükleyeme Kalktığımda "Execute File Error" Hatasını Alıyorum.Yardım Edebilecek Var mı??..(Daha Önce Birçok Kere Ayı Setup'tan Sro'yu Kurmuştum Ama Şimdi Hata Veriyor!)
12 Yanıt
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Yok Mu Bilen Arkadaşlar İştetim Sistemimi Vista'ya Çevirdim O Yüzden Olabilir Mi Yardım Lütfen!...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
dosyalar hasar görmüştür tekrardan indirebilirsiniz.
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Tamam Okan Abi Saol Şu Anda İndiremem De Yarın Arkadaşlardan Falan Alırım Meburen :S
E
eren6262 ⭐ 17y
aynı hata bendede var 2,3 kere indirdim gene aynısı oluyor :S
T
Sanırım dosya formattan sonra hasar görmüş.Yeni bir clienti tekrar bulup denersen sorun çözülür.
D
Decoy ⭐ 18y
dosyalar hasar görmüştür tekrardan indirebilirsiniz.

+1903
X
xxbreak ⭐ 16y
arkadaşlar aynı hatayı banada veriyor ama bu JOYMAX tan olan birşey bir cok arkadaşımız aynı hatayı yaşıyor JOYMAX sitesinden silkroad online CLIENT yuklemeyi yapın clienten sonra Setupu cıkacak çalışan setup o olacak
L
antivirüsler silebilir
X
xxbreak ⭐ 16y
Arkadaşlar oyunun setubunu " C:\programfiles " e atın eğer olmaz sa yeni bir kullanıcı açın öyle deneyin dediklerimin hiç biri olmazsa PC ye bi format atın orjinal temayı yükletin bu seferde çalışmasında görelim xD =) iyi eğlenceler
D
dspoil ⭐ 15y
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/ads%C4%B1z.bmp &100 de kaldı yardım.
B
banane38 ⭐ 11y
setupu alın ve masaüstüne atın öyle deneyin konuyu hortlattım ama araştırıp çözüm bulmak isteyen arkadaşlar için !

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: