Icerige atla
Extraloob

execute file error hatası

· 12 Yanıt · 6.1K görüntüleme
G
gitarist emrah OP ⭐ 19y
arkadaşlar silkroadın resmi sitesinden indirdiğim setup dosyasını tıklayınca bu hatayı alıyorum.yeniden download etmeden bi çözüm bulabilirmiyiz.
12 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bizim global başlıklarda var oradan indirebilirsiniz.
G
gitarist emrah OP ⭐ 19y
yani tek çözüm yeniden indirmek mi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
evet.
bluesman
bluesman ⭐ 17y
ben 2 defa indirdim olmadı :S yardımcı olur musunuz
C
cevdet5 ⭐ 16y
yok bea öle bişey sadece sürümün eski olamasından kaynaklanıo sro_client 1.255 i indirin legend 5 için sonra sorun çözülür
X
xxbreak ⭐ 16y
S.a arkadaşlar önce sizin bu hatanızı gördüm yardım etmek için geldim
X
xxbreak ⭐ 16y
Öncelikle Siz PC nizde kaç kullanıcı var ?
X
xxbreak ⭐ 16y
Eğer 2 kullanıcı varsa Adminasörden kaynaklanıyo eğer standart kullanıcıysanız Silkroad online C:\program filese atmayı deneyin o da olmazsa silkroad yada onun PWP si V.b gibi oyunları PC den silin sonra silkroad etubunu yenıden indirin öylede olmassa PC ye bi format herşeyi düzeltir
X
xxbreak ⭐ 16y
neden bu kadar cok uğraşıyorsunuz anlamadım ki 6üstü1oyun xD
oyun olmazsa keyfinize bakın elinde sonunda yapacsınız yanı xD =) iyi akşamlar 😴
F
FATAL1TR ⭐ 19y
olmuyo olmuyoooo olmuyooooooooooooooo ya bi yardım edin silkroadın kendi sitesinden indirdim olmadı gittim arkadaştan dwd ye çektim geldim olmadıııı aynı hata aynı hataaaa yardım lütfen yaaa kafayı yicemmmm
X
xxbreak ⭐ 16y
S.a Arkadaşlar ben öncedende bu sorunu yaşadım nasıl düzeleceğini biliyorum
Öncelikle sizin indirdiğiniz linklerin hepside Silkroad`ın Bozuk dosyaları var habire ordan indirip duruyorsunuz ne kadar indirirseniz indirin o Setup Bozuktur
Çözümü Şöyledir...
Joymax a girin
2 sistemci indirme var arada Gamershell-game front onlar bozuk olanlardır üstte Full Client var onu indirin inmesi 1dk-2dk bilemedin 5 dk :)) indirdikten sonra onu açın kuracağınız yeri seçin ve sonra Client dolduktan sonra kurduğunuz yere gelin Silkroad``ın Setubunu göreceksiniz işte o Orjinal Silkroad olacaktır iyi eğlenceler :))

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: