Disconnect after 1 minutes olan tiki kaldır
Bu demek oluyorki oyuna girdikten 1 dk sonra dc ver.
Herakross
Disconnect after 1 minutes olan tiki kaldır
Bu demek oluyorki oyuna girdikten 1 dk sonra dc ver.
hadi ya, ben onu hızlıca yaparken, dc olduktan 1dk sonra tekrar giriş yap olarak işaretlemiştim 😄 bi deneyeyim

Herakross
Böyle yap ayarları, dc yedikten sonra hemen geri girip kasmaya başlıyor çar
İyi niyetin için teşekkürler fakat yanlış bilgi veriyorsunuz.
"Disconnect after x minutes in game.." seçeneği dc olduktan ne kadar sonra tekrar giriş yapmak istediğini soran bir seçenek.
Arkadaşın problemine çözüm bulunabilmesi içinde 5 dk sonra oyundan ne hatası verip attığını göstermesi gerekiyor. Diğer türlü ezberden ucu açık cevaplar verilmiş olur ve problemini çözmüş olamayız.
Hata ekranını başına geldiğinde paylaşırsan yardımcı olalım @@sytgkdmr
"Disconnect after x minutes in game.." seçeneği dc olduktan ne kadar sonra tekrar giriş yapmak istediğini soran bir seçenek.
Herakross
Herakross
Bir soru daha soracağım, çıkamadım işin içinden 😊 bu bot neden bir mob u kestikten sonra başkasına koşup, daha önce kestiği mobdan düşeni almak aklına geliyor da geri dönüp sonra diğer mob a geçiyor ? istisnasız hep yapıyor. Tam başka mob a geçecek, tühh be parayı almayı unuttuk bi koşu gidip alayım geleyim de öyle keseyim seni diyor resmen 😄

Herakross
Ayaların bu şekilde mi? Bazen bende de yapıyor, botta sorun var galiba.
Dostum yanlış biliyorsun, SBOT kullanıyor musun?
Türkçeye çevirdiğin zaman bile "Şu kadar süre sonra bağlantıyı kopar" anlamına geliyor, 😊
Ekleme: Ayrıca ingilizcen var mı biliyor musun az buçuk bişey?
Aktif olarak SBOT kullanıyorum ve SBOT la ilgili destek sayfam var, herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.
Ve dediğin gibi ezberden ucu açık cevaplar veriyorsun şuanda.

@Toxicated Hacım yanlışın var, bir dene istersen.
Arkadaşlar burayı bot destek alanına çevirdim biliyorum 😊 ama bu sbot da log tarzı bir ekran yok mu ? Şuan neye saldırıyor, kaç xp geliyor, yerden ne topladı vb. bilgilerine ulaşacak bir ekranı vardı sanki diye hatırlıyorum. Sanırım ben mbot falan kullanıyordum, onun menüleri daha karışık ve daha komplike ayarları vardı. Sbot çok basit, başlat çalışsın ama detay bekleme gibi duruyor.

Burada gösterir aslında saniye saniye, alttaki kısım log ekranı.
Orda özet bilgi veriyor, şuan town a gitti, attan indi bindi o kadar. telefondan kontrol etmek istiyorum mesela en son hangi mob da bıraktım hatırlamıyorum. Nerde kasıyor görebilecek olduğum birşey yok

Nerede kastığını vs. detaylı görmek isterseniz phBot buna daha çok imkan tanıyor. Telefonunuzdan bağlanıp işteyken vs. çarınız clientless modunda olsa bile bot üzerinden nerede ne yapıyor görebiliyorsunuz. Bottaki haritadan karakteri yürütebiliyorsunuz. Çantanızdaki itemi istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Haritadan sağ tıklayıp koordinat alabiliyorsunuz.
Parti listesini bot üzerinden görüp partiye katılıp oraya götürüp botu başlatabilirsiniz ve clientinizin açık olmasına dahi gerek yok bunlar için.
Yani bu tarz şeyler için phBot daha fazla imkan tanıyor. Uzaktan kontrol, clientless kontrol vs.
Sbot'da bu tarz karakterin nerede olduğunu net görebileceğiniz bir harita yok.
O zaman ben Sbot bitince PHbot a dönüş yapayım 😊 teşekkür ederim

Şimdi ağır konuşmakta istemiyorum tabii ama atıp tutuyosun 😊 Senin yaşın kadar benim sbot kullanmışlığım vardır.
Disconnect after demek DC olduktan sonra anlamına gelir. kutunun içine hangi rakamı yazarsan dk olarak algılar ve o kadar süre sonra tekrar otomatik giriş yapmayı dener.
O çok bilmişliğinle sonradan ekleme yaptığın resminde tabii seçili olması lazım. O da oyunu başlatma süresi gibisnden geçiyor.
Burda yardımcı olmaya çalışıyorum diye seninle polemiğe giremeyeceğim. Tatsız cevap verdiğin için bu şekilde yazmak zorunda kaldım.
Bana da özelden destek sayfanı atarsan bir incelemek isterim. Yanlışın varsa söylerim düzeltirsin.
HerakrossYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap