Boost yapan adamlara bayilik vermek...

Yaralı style
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
Efes'te başlayan var mı extraloob ailesi?
Yaralı style
Efes'te başlayan var mı extraloob ailesi?
Ooo kimleri görüyoruz :beer::beer:
Gece bende başlarım, ortama bi bakayım 😊
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
Oyunu En Boş server üzerinden ve '0' Silk ile oynadım denedim tarttım.
- 1 saat civarı oyun süremin sonunda 5 lvl gibi bir rakama ulaşabildim.
-100 mob kestiysem 150 kere ölmüşümdür makara: Pot Pot Pot Pot Pot Pot
-Türkçesi ile karakol'da bulunan görevler aşırı gereksiz ilk lvl'ler de sadece exp veriyor ve hiç tatmin edici degil.Görev yapma amacın yok...
-Şuanda moblardan düşen çöpler npc'ye 0 gold karşılığı satılıyor.Yani gold yapamıyorsun çöplerden. 1 dg stone düşüyor moblardan ancak oda '0' gold ediyor...
- Hp-Mp potu silksiz oynandıgında başlarda olmadıgından oturarak canını doldurmaya çalışanı cok gördüm.
-Oyunda yabancı kitlede var baya gerek twitch üzerinden yayın yapan gerek oyun içinde kendi izlenimim.
-5 lvl olunca şehire döndüğümde 4-5 item düştü zaten onlarıda satıp kaç gold oldu diye baktım 8k civarı gold toplanmış 8k 8kkkk sonra gittim 1 lvl yüzük küpe vs ve 25 er tane en küçük pot aldım bütün gold bitti.
-Speed olmadan koşmak özlemişim makara:
-Oyuna dolu serverlere girmek 0 silk ile :oldie::oldie:
-1 saat civarında düşen item sayısı 1-5 lvl arası moblardan 4-5 civarı 🍿
-Biri oyundan yazdı male itemin varmı diye takas yapalım dedi.Evet bunu dedi 1 lvl kafalık verdim sagol felan yazdı banada kolluk verdi inanılmaz oyun buna bile sevindirtti makara:
-Oyuna yeni başlayan ilk kez oynayanda çok kişi var nedense adam yazıyor skill nasıl açacam ne ile vuracağız nasıl oturuyoruz makara:
Gelelim silk ile oynamaya
-32 lvl olanların çogunda şuan 32 sun silahlar mevcut 5 dg'de olsa iyimi kötümü bu kadar olması bilemedim. (Magic pop)
-Pot alarak zaten ekstra avantaj f10 üzerinden alıp eziyetten kurtuluyorsun.
- 500 tl civarı yatırıp 2200 civarı silk alıp oyunu rahat oynayabilirsiniz çok mu kişiden kişiye degişir.Zevk meselesi tartışmaya gerek yok.
-Vip sistemini saymıyorum bilen biliyor.
-Klasik Silkroad paran olucak oynayacaksın yoksa oyun içinde sürünürsün.
-Magic pop ah ah...
Neyse yazacaklarım bu kadar 2020 yılında hala silkroad hakkında yazmam ayrı bir olay zaten makara:

Oyunu En Boş server üzerinden ve '0' Silk ile oynadım denedim tarttım.
- 1 saat civarı oyun süremin sonunda 5 lvl gibi bir rakama ulaşabildim.
-100 mob kestiysem 150 kere ölmüşümdür makara: Pot Pot Pot Pot Pot Pot
-Türkçesi ile karakol'da bulunan görevler aşırı gereksiz ilk lvl'ler de sadece exp veriyor ve hiç tatmin edici degil.Görev yapma amacın yok...
-Şuanda moblardan düşen çöpler npc'ye 0 gold karşılığı satılıyor.Yani gold yapamıyorsun çöplerden. 1 dg stone düşüyor moblardan ancak oda '0' gold ediyor...
- Hp-Mp potu silksiz oynandıgında başlarda olmadıgından oturarak canını doldurmaya çalışanı cok gördüm.
-Oyunda yabancı kitlede var baya gerek twitch üzerinden yayın yapan gerek oyun içinde kendi izlenimim.
-5 lvl olunca şehire döndüğümde 4-5 item düştü zaten onlarıda satıp kaç gold oldu diye baktım 8k civarı gold toplanmış 8k 8kkkk sonra gittim 1 lvl yüzük küpe vs ve 25 er tane en küçük pot aldım bütün gold bitti.
-Speed olmadan koşmak özlemişim makara:
-Oyuna dolu serverlere girmek 0 silk ile :oldie::oldie:
-1 saat civarında düşen item sayısı 1-5 lvl arası moblardan 4-5 civarı 🍿
-Biri oyundan yazdı male itemin varmı diye takas yapalım dedi.Evet bunu dedi 1 lvl kafalık verdim sagol felan yazdı banada kolluk verdi inanılmaz oyun buna bile sevindirtti makara:
-Oyuna yeni başlayan ilk kez oynayanda çok kişi var nedense adam yazıyor skill nasıl açacam ne ile vuracağız nasıl oturuyoruz makara:
Gelelim silk ile oynamaya
-32 lvl olanların çogunda şuan 32 sun silahlar mevcut 5 dg'de olsa iyimi kötümü bu kadar olması bilemedim. (Magic pop)
-Pot alarak zaten ekstra avantaj f10 üzerinden alıp eziyetten kurtuluyorsun.
- 500 tl civarı yatırıp 2200 civarı silk alıp oyunu rahat oynayabilirsiniz çok mu kişiden kişiye degişir.Zevk meselesi tartışmaya gerek yok.
-Vip sistemini saymıyorum bilen biliyor.
-Klasik Silkroad paran olucak oynayacaksın yoksa oyun içinde sürünürsün.
-Magic pop ah ah...
Neyse yazacaklarım bu kadar 2020 yılında hala silkroad hakkında yazmam ayrı bir olay zaten makara:
Oyuna yeni başlayan ilk kez oynayanda çok kişi var nedense adam yazıyor skill nasıl açacam ne ile vuracağız nasıl oturuyoruz makara:

Ben, nickim Covid19
sbot çalışıyor mu sürekli versiyon hatası veriyor
Ben isroda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. Herşeyi geçtim bazı itemlerin 0 golda satılması aşırı saçma para kasamıyorsun, pot alamıyorsun ve çar sürekli ölüyor. Bunun haricinde değişen build sistemini hiç bilmiyorum. Spear kasıyorum cold-light-fire aynı anda level atlıyor birde üstüne heuksal açıp devam edebiliyorum değil mi bir sıkıntı olmuyor 😁

HerakrossYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap