Icerige atla
Extraloob

Silkroad Online Türkiye oyun sunucuları 6 Kasım’da açılıyor!

· 84 Yanıt · 104K görüntüleme · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
RanstaMonsta
gg_update.png

11/11/2020 TRSRO güncelleme içeriği:
- Eşya Mağazasından satın alınan ürünlerin Eşya Deposuna geç düşme probleminde iyileştirme çalışması yapıldı.
- Bazı oyuncuların yaşadığı bağlantı problemleri için iyileştirme çalışmaları yapıldı.
- Rutin sunucu bakımları ve denetimleri yapıldı.

logo.png

SbotTR yeni sürüm geldi:
[URL unfurl="true"]https://www.bot-cave.net/downloads/SBotTR_1.0.8.zip
[URL unfurl="true"]https://www.bot-cave.net/downloads/SBotTR_1.0.9.zip
Dosyalar (2)
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
wewewew.png
makara:
Dosyalar (1)
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Maynard
Maynard ⭐ 14y
@Unfaithful adam aldığı TAG'ın hakkını veriyor 😄
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
S
spidernail ⭐ 16y
Sbot'un yeni sürümü gelip gelmediğini nerden takip edebiliriz? bot-cave sayfasında bulamadım bir türlü
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
@RanstaMonsta Shiva botun türkçelendirilmesi için destek istemiş, şuna söylede ücretli olarak çeviri hizmeti versene 🤣

[URL unfurl="true"]https://www.bot-cave.net/index.php?threads/42701/
Herakross
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y

Sbot'un yeni sürümü gelip gelmediğini nerden takip edebiliriz? bot-cave sayfasında bulamadım bir türlü

Herakross
RanstaMonsta

@RanstaMonsta Shiva botun türkçelendirilmesi için destek istemiş, şuna söylede ücretli olarak çeviri hizmeti versene 🤣

Geçen hafta mail atmıştım 😄
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y

Geçen hafta mail atmıştım 😄

Adam istediğin parayı çok buldu demekki milletten yardım istediğine göre makara:

He birde isteklerin arasına sınırsız sbot ekleseydin :lolmuch::lolmuch:
Herakross
RanstaMonsta

Adam istediğin parayı çok buldu demekki milletten yardım istediğine göre makara:

He birde isteklerin arasına sınırsız sbot ekleseydin :lolmuch::lolmuch:

Olabilir 🤣, yalnız sınırsız Sbot iyi fikirmiş 😁 makara:
O
Oo_FeaR_oO ⭐ 18y
Eski günleri anmak için Assosda start dedik bakalım hayırlısı 😊
RanstaMonsta

oyunda skil adı Türkçe botta ingiliççe, zor ayarlıyom varmı taktiği

Selam, bu adresten skilllerin İngilizce isimlerine ulaşabilirsin :
[URL unfurl="true"]http://silkroad.jcplanet.com/gameinfo/sk_asiaskill.asp?Mastery=Weapon&wpMastery=WpmBcgb
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
Selamlar, SBOT satın aldığımda, kaç farklı IP adresinden kullanabilirim ?
RanstaMonsta

Selamlar, SBOT satın aldığımda, kaç farklı IP adresinden kullanabilirim ?

Selamlar, phBot ve Sbot ikisi de tek hesabın 3 farklı bilgisayar üzerinden kullanılmasına izin veriyor.
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

Selamlar, phBot ve Sbot ikisi de tek hesabın 3 farklı bilgisayar üzerinden kullanılmasına izin veriyor.

Cevap için teşekkür ederim, hangisini önerirsiniz ? En son 2007 de oynamıştım da güncel bilgilerden baya uzağım 😄
RanstaMonsta

Cevap için teşekkür ederim, hangisini önerirsiniz ? En son 2007 de oynamıştım da güncel bilgilerden baya uzağım 😄

Rica ederim, ne demek 😊 Daha önce aynı soruyu cevaplamıştım o yüzden alıntılıyorum.

phBot kendi sitesi üzerinden (phBot | Silkroad Online Bot) haftalık 1$ (aylık 4$) olarak satılır.
Sbot kendi sitesi üzerinden (SBot - The ultimate bot for Silkroad Online©) aylık 5€ olarak satılır.

Bu botları yıllardır ben dahil binlerce kişi kullanıyor ve ben şahsen daha önce bot kullandığı için (Orijinal phBot ve orijinal Sbot) karakteri çalınan vs. bir kişiye rastlamadım.

Her iki botta da bir bot hesabını aynı anda 3 bilgisayar kullanabilir.

Botları kendi internet siteleri üzerinden kredi kartınızı kullanarak satın alabilirsiniz. (Bazı Türk siteler komisyon alarak da satış yapıyor, size kalmış).

Gamegami botun yasak olduğunu söylemedi fakat bot kullananların başına bottan dolayı bir problem gelirse ilgilenmeyeceklerini belirttiler ve goldbot şeklinde çok sayıda karakteri para kazanmak için vs. bota salanların karakterlerini banlayacaklarını belirttiler.
Silkroad Online (iSro, TRSRO) şu anda botsuz oynanabilecek bir oyun değil, tüm oyun yapısı bot üzerine kurulu bu yüzden oyun içerisinde Makro Bot adı verilen bir bot bile mevcut. (Bunu kullanabilmeniz için Silver VIP ve üzeri olmanız gerekiyor. Bu bot sadece başlattığınız alanda kasar, potu bitip silahı kırıldığında vs. şehre döner ve orada kalır. Tekrar kasma alanına gitmez, bu yüzden oynayacaksanız kesinlikle bir phBot veya Sbot sahibi olmalısınız.)

Silkroad Online orijinal sürümlerinde kullanabileceğiniz herhangi bir ücretsiz bot bulunmuyor. Ücretsiz botlar private serverlar içindir, isteseniz de orijinal sürümde kullanamazsınız. phBot ve Sbot tek seçenekler.

Hangi botu seçmen konusunda emin değilsen;
phBot daha ucuz, güncel kur oranlarının da her geçen gün yükseldiğini düşünürsek...
phBot clientless özellikleri daha gelişmiş, client kapalı olduğunda bile pek çok şeyi bot üzerinden yapabiliyorsunuz.
phBot kullanması biraz daha zor.

Sbot daha pahalı.
Duyduğuma göre oto görev özelliği daha gelişmiş.
Kullanımı daha basit.

Yıllarca Sbot kullandım, phBot kullanmadım.

Aslında bu mesajı yazdıktan sonra 2 haftalık phBot aldım ve iki botu da deneyimlemiş oldum. Bana göre Sbot daha kolay, yıllarca kullandığım için olabilir.
Phbot'un clientless ayarları çok gelişmiş, client kapalı olsa bile her şeyi yapabiliyorsunuz bot üzerinden.
Phbot bazen takılıyor, sbot'un kasılma yerine gitme, görevleri teslim etme ayarları vs. daha hızlı ve sorunsuz.
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

Rica ederim, ne demek 😊 Daha önce aynı soruyu cevaplamıştım o yüzden alıntılıyorum.

Aslında bu mesajı yazdıktan sonra 2 haftalık phBot aldım ve iki botu da deneyimlemiş oldum. Bana göre Sbot daha kolay, yıllarca kullandığım için olabilir.
Phbot'un clientless ayarları çok gelişmiş, client kapalı olsa bile her şeyi yapabiliyorsunuz bot üzerinden.
Phbot bazen takılıyor, sbot'un kasılma yerine gitme, görevleri teslim etme ayarları vs. daha hızlı ve sorunsuz.

Tavsiyelerine uyup SBOT aldım. Bende hep sbot kullanıyordum fakat baya körelmişim 😊 neden her 5dk da bir kapanıyor oyun onu çözemedim
RanstaMonsta

Tavsiyelerine uyup SBOT aldım. Bende hep sbot kullanıyordum fakat baya körelmişim 😊 neden her 5dk da bir kapanıyor oyun onu çözemedim

Şu anda aktif olarak kullanmadığım için bilgim yok maalesef. @Skrillex yardımcı olabilir belki.
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y

Botun login ekrnından görsel paylaşır mısın?
Herakross
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
sbot.jpg

Botun login ekrnından görsel paylaşır mısın?
Dosyalar (1)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: