Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE LEGEND 5 PLUS BATTLE ARENA

· 254 Yanıt · 115K görüntüleme · Sayfa 8 / 13
Yanıtlar
R
raider2626 ⭐ 17y
adamlar siteye linkleri koymamış bile konu kilit lütfen
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
konunun kilitlenmesine gerek yok, konu açıldı linkler eklenince sitemizde yerini alacaktır.

silkroad online legend 5 plus battle arena
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
daha silkroadın sitesi legend5 plus yayınlamadıki ne ssetup u arıyosunuz ne ölü linkinden bahsediyorsunuz gidip bi araştırın sonra link arayın 😄 cool2: summer3:
C
Careles ⭐ 16y
ne zaman gelior peki tam olarak bellimi
T
TheBigDady ⭐ 19y
ne zaman gelior peki tam olarak bellimi

Ne zaman yayınlarlarsa ozaman geliyor 😈 💃 😆
L
landboy ⭐ 17y
ne kadar sürede iner linler acıkmı
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
linkler haftaya eklenecek.
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y
Okan Abi yeni server gelirse akıyomuyuzzzz ?? :D:D NWO dalışı yapılacakmı acil cevap plss =))))))
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Okan Abi yeni server gelirse akıyomuyuzzzz ?? :D:D NWO dalışı yapılacakmı acil cevap plss =))))))

ahahah sen bitir de gerisi basit bitanem 💃
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y

ahahah sen bitir de gerisi basit bitanem 💃

Ahhh be abi bitmiyoooo 😁 😁 Şafak 16 BURSA =))) Petra diye bişeyler duydum NWO'uda kurmuşsun hayırlı olsun 👍 En yakın zmnda dalış yapmak ümidiyle 😄 ❤️
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gel kuzum beraberce glavie kasalım yemişim int charı daraltıyor beni böyle charlar 😜

şafak bursa mı ahahaha bitmiş bitmiş kastırrrrrrrrrr makara:
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y
Sen ne diyosun abi ya glavie ve blade charlardan zevk aldıqım kadar hiçbir chardan zevk almadım bu oyunda, zaten oyunun kökü chine karakterlerden geldi buraya kadar ve zamanında sadce chine karakterler oldugundan pvpnin tadı çıkardı, çünki oyunun tekniğini iyi bilen ve charını iyi kullanan adam yıkılmazdı ahhhhh ne günlerdi xD Gerçi oyunu ticarete döktüklerinden bu yana chine charların durumuda zorlaştı ama olsun full str glavie + cold-fire üstüne tanımam pvp nin zevkini alacaksın kaaaardeşimm yalanmı ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sen ne diyosun abi ya glavie ve blade charlardan zevk aldıqım kadar hiçbir chardan zevk almadım bu oyunda, zaten oyunun kökü chine karakterlerden geldi buraya kadar ve zamanında sadce chine karakterler oldugundan pvpnin tadı çıkardı, çünki oyunun tekniğini iyi bilen ve charını iyi kullanan adam yıkılmazdı ahhhhh ne günlerdi xD Gerçi oyunu ticarete döktüklerinden bu yana chine charların durumuda zorlaştı ama olsun full str glavie + cold-fire üstüne tanımam pvp nin zevkini alacaksın kaaaardeşimm yalanmı ?

herkes bilmez bu oyunu bro rahat ol sen sro'yu wiz'den ibaret sanıyorlar makara:
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y
Aaahhh ahhh gaza geldim bak şimdi wizde neymiş peehhh yanından glavie geçse yerden kalkamıyorlar ancak kendilerini göstermeden arkadan vurmayı bilirler 😄 şimdi sabırsızlanıorum şafak dahada sıkıştırıyo 😁 Kendimi lvl atlayamayan bladeler gibi hissediyorum 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zuahahha cool cümle olmuş ööslemişim seni bebem gel artık pls 😘 ❤️
J
jöker ⭐ 18y
Hadi bakalım hayırlısı 🍿
S
spycho55 ⭐ 16y
Güzel bişey gelse bari 😊
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y
zuahahha cool cümle olmuş ööslemişim seni bebem gel artık pls 😘 ❤️