Okan bey başarılar diliyorum 😘 ❤️
SILKROAD ONLINE GNGWC 2010 TÜRKİYE
· 98 Replies · 25K views 0 reading · Page 2 / 5
Replies
I
I3LooDy_NuKe
⭐ 18y
Abi bence katıl sen ya 5 yıllık tecrübeni sergile orda herkese EXL adına. 8)
Emre sen gidiyomusn ? Gidelim beraber istiyosan 🤤
açılacak en kral build gene s/s olacaktır bence.
ss derken yanı? aslında ıyı bır blade buıldı yapılabılır dıe dusunuorum aslında oda degıl takım arkadasınla ıyı bır plan yapıcaksın bırı tank olucak bırıde kesıcek 😊 bence en guzelı ınt bır bıcheon ve str blade guzeldır dıe dusunuorum
abi bu mailden banada geldi 😄 16 yaş katılıyorsa ordayım
bana bir mail gelmedı ama gnwcye katılmak ıcın basvuru yaptım ıd psw yazdım kaydol dedım ama msn adresı farklı chardakı bı sorun olurmu?
K
KatilBamya
⭐ 16y
1+7 s/s fire cold bicheon ya bu YADA BU 1+5 s/s kullanın derim str aklınızdan geçmesin hiç bir şey yapamadan kalma ihtimaliniz çok yüksek olur genelde birinci çarlar hep bu hybird yapılandırmalarından çıktı
1+7 s/s fire cold bicheon ya bu YADA BU 1+5 s/s kullanın derim str aklınızdan geçmesin hiç bir şey yapamadan kalma ihtimaliniz çok yüksek olur genelde birinci çarlar hep bu hybird yapılandırmalarından çıktı
demek ıstedıgım yanı planlı oynamak bırı koruyacak bırı atack yapcak mesela bır blade yatırma skılıyle partnerını koruyabılırsın
K
KatilBamya
⭐ 16y
demek ıstedıgım yanı planlı oynamak bırı koruyacak bırı atack yapcak mesela bır blade yatırma skılıyle partnerını koruyabılırsın
Ne planı ya ne takım oyunu fortress war yapmıyorsun bir birinizi teke tek pvplerde ve uniq yarışlarında eliyorsun zaten çarlar 8d giyecek hep
bana bir mail gelmedı ama gnwcye katılmak ıcın basvuru yaptım ıd psw yazdım kaydol dedım ama msn adresı farklı chardakı bı sorun olurmu?
hiçbir sorun olmaz.
GNWC client ne zaman yayınlanır acaba 🤔
GNWC client ne zaman yayınlanır acaba 🤔
bilgiler mail ile bizlere ulaştıkça sizlere detaylı bilgileri anında aktaracağız.
Katılıcam 😎
PS : Geçen sene S/S pertti. Bende S/S 'tim PwP vaktine kadar harikalar yaratıyor ama son 10 dakika kaçacak yer arıyorsun 😜 Bu sene büyük ihtimal Full Str Bow olacak deneyeceğim ..
PS : Geçen sene S/S pertti. Bende S/S 'tim PwP vaktine kadar harikalar yaratıyor ama son 10 dakika kaçacak yer arıyorsun 😜 Bu sene büyük ihtimal Full Str Bow olacak deneyeceğim ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
sertaç
8.1 Hybird Heu denemeni tavsıye ederım 😎
8.1 Hybird Heu denemeni tavsıye ederım 😎
Katılıcam 😎
bro beraber gidelim bu sefer ^^
Katılıcam 😎
bro beraber gidelim bu sefer ^^
Done 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
İlk karşılaşmada kendi charımızlamı katılıyorduk?Sanki öyle birşey vardı 🤔
K
KatilBamya
⭐ 16y
Bu sene yok geçen sene işleri çok pert yaptı o sistem çarı kaliteli olan turu geçiyordu halbuki bu yarışmanın amacı çarı kaliteli olan kazansın değil iyi player olanı seçmek
Tüm katılımcılara başarılar dilerim.. 😊
Hayır geçen sene de o sistemi kaldırdılar.Komple sıfırdan istedigin gibi char yapılandırarak karşılaşmalar düzenlendi.
EXL | SRO | İŞKOLİK
1 kere yaptılar o hatayı 😈
Log in to write a reply.
Log In