Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE GNGWC 2010 SEÇME TURU KILAVUZU

· 14 Yanıt · 6.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

SILKROAD ONLINE GNGWC 2010 [ SEÇME TURU KILAVUZU ]

haber resmi sitesinde yayındadır ; http://www.silkroadonline.net

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

07 AĞUSTOS 2010 tarihinde GNGWC 2010'un duyurusunu yapmıştık 😎

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.
14 Yanıt
X
Xylene ⭐ 16y
07 AĞUSTOS 2010 tarihinde GNGWC 2010'un duyurusunu yapmıştık 8)

😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
07 AĞUSTOS 2010 tarihinde GNGWC 2010'un duyurusunu yapmıştık 8)

8)

resmi sitesine konuyla ilgili her türlü bilgi düzenlenip yayınlanmış bizde son bir bilgi verelim istedik turnuva öncesi 😎
X
Xylene ⭐ 16y
İyi olmuş , beğendim ^^
E
exotic ⭐ 18y
Kendi charlarımızlamı kapışıcaz yoksa gngwc client falan bize başka charmı vericekler kendi charımla katılıcaksam katılamam çünki 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kendi charlarımızlamı kapışıcaz yoksa gngwc client falan bize başka charmı vericekler kendi charımla katılıcaksam katılamam çünki :)

kim uyduruyor bu kendi charınızla kapışmayı varmı kuzum böyle saçmalık joymax sizi adeks cafeye alacak hepiniz özel sro'ların kurulu olduğu masalara oturacaksınız 15dk içerisinde lvl 90 char yapılandıracaksınız ve sox itemleri giyip rakibinizle kapışacaksınız olay bundan ibarettir 😘
E
exotic ⭐ 18y
teşekkürler,

ben başvuru yaptım ONAY diyorum lakin inatla listeye adım geçmiyo başvuru yapan biri bana yardımcı olabilirmi? Seçmelermi bitti acaba? 😊
R
R2K ⭐ 16y
Neden sadece İstanbul onu anlamıyorum bende 😕 ... Bu Ülkenin 3 büyük şehri var summer7:
E
Extrowe ⭐ 16y
Katılacak arkadaşlara başarılar 😘
A
Avasin ⭐ 17y
Önümüzdeki yıl katılmayı düşünüyorum. Çar yapılandırmada son derece iyi olduğumu biliyorum 😎
K
KatilBamya ⭐ 16y
Bu turnuvada tavsiyem gireceklere hybird yapılandırmaları tercih edin dereceler hep bu yapılandırmadan çıkar
D
Şmdiden Herkese Başarılar Diliyorum
C
Chrysler ⭐ 16y
Şmdiden Herkese Başarılar Diliyorum

🍺 🍺 👍
F
favretto ⭐ 16y
basvuru yaptım. bakalım daha hazır hisstemiyorum kendimi ama bi deneyim olsun ortamı görelim diye katılıcam seneyede 1.lik için katılıcam ^^ şimdilik bi dalgasına katılalım 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: