Icerige atla
Extraloob

SİLKROAD ONLİNE ALMANCA DİL DESTEĞİ GELİYOR

· 25 Yanıt · 7.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

SİLKROAD ONLİNE ALMANCA DİL DESTEĞİ GELİYOR

2010 Mayıs ayının 2. haftası tahminlerimize göre Silkroad Online Almanca Dil Paketi eklenecektir.

25 Yanıt
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Aman ne sevindim ne sevindim, bu Almanları teee Ecsro V.I.P döneminden beridir sevmiyorum daral:
EXL | SRO | İŞKOLİK
V
Viski ⭐ 18y
çok süper oldu çok almanca bilen warya 😊
J
JawBreaker ⭐ 18y
çok süper oldu çok almanca bilen warya :)

Alman oyunculara hitaben yaptılar. Türkçe desteğini Almanlar için yapmadılar zaten. 😁
V
Viski ⭐ 18y

Alman oyunculara hitaben yaptılar. Türkçe desteğini Almanlar için yapmadılar zaten. 😁

bnde almanların azlıqı anlamında söyledim oyunda kaç tane alman warki 😉 🕵️ 🕵️
J
JawBreaker ⭐ 18y

Çoğalsın diye olamaz mı? 🍿 😜
E
EliteTurk ⭐ 18y
Almanlar için iyi bir haber gine ilk extraloob dan aldık haberi. ❤️ 😘
W
Warmoon ⭐ 18y

almanlar da bayağı var biz görmüyoruz 😊
adamlar ingilizce kullanıo çoğunlukla sadece guildde ve arkadaşlarıyla konusurken
almanca kullanıolar... 😉
C
Crisis ⭐ 19y
Ne güzel 🍿 almancayıda srodan ögreneyim tam olsun nese:
E
EmmaW ⭐ 19y
oyunda baya alman var onlar için iyi olacak şüphesiz
F
Fahmlugat ⭐ 18y

makara:
A
Adith ⭐ 18y
Aman ne sevindim ne sevindim, bu Almanları teee Ecsro V.I.P döneminden beridir sevmiyorum daral:

Oyunda nefret ettiğim tek millet. ☕
M

Alman çok var yav, niye o kadar azımsadın sen anlamadım. 😈
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bırakın şu almanları kuzum yaa ahahaha sro üzerine ne varsa onlar yapıyorlar bu akşamda lyon'u eleyecekler zati çok çalışkanlar çookkkkkkkkkkkkkkkk makara:
C
Almanlar için iyi bir haber gine ilk extraloob dan aldık haberi. ❤️ 😘

Extraloob'dan al haberi makara:
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Almanlara haksızlık oluyordu. İyi olmuş. ^^
P
Pittsburgh ⭐ 16y
Bu Almanları azımsayan kimler Türklerden sonra global srounun en fazla kullanıcısı onlar ve oyunun ''King'' dediğimiz çarlarıda hep onlarda hani açarlar ya topic vay be şu çara bak işte onlar genelde almanlar oluyor bol bol alman görmek isteyenler Mars serverena gidebilirler Türkten çok her taşın altında bir alman bulabilirsiniz ^^
Ve Türkleri hiç sevmezler
Şahsen Marsta oynadığım vakit bir alman guildindeydim yanlışlıkla guild chatine Türkçe bir şey yazmamla guildden atılmam arasında 3 sn bir şey vardır heralde 😆
Ve istemediğimiz kadar çok varlar genelde kaliteli çar yapıyorlar ve oyunun hakkını veren kesimdir bazen sormuyorda değiliz bunların srodan başka işi gücü yokmu diye (:
L
lockerz123 ⭐ 16y
Hiç sevmem almanları nedense
W
Whisk ⭐ 16y
İspanyolcadan sonra almcana..
S
Şahsen ben Mars serverinde oynuorum biz Türkleri hiç sevmiyorlar.Ve bize scammer diorlar buda bizde küçük yaşta oyuncu çok olmasından kaynaklanıor.

Bende hiç sevmiorum almanları! dinimize nekadar küfür eden allaha nekadar küfür eden varsa çoğu alman.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: