Icerige atla
Extraloob

Silkroad Online 2 Geliyor...

· 123 Replies · 12K views · Page 5 / 7
Replies
Y
Haber yalan değil. Sro 2 çıktığı an sro 1 tarihe gömülecek ve biz sro 2 de aynı çarlarımızla devam edeceğiz konuyuda mma sakız gibi uzattınız ha. Dedikodu kötü bişeydir 😊
D
dwil ⭐ 19y
silkroad adi üzerinde hikaye yine aynı kalır yalnız joymaxda bunun farkındadır oyun dier bütün oyunlara göre ağır kalıyor. pvp vs. biraz kötü eer haber doruysa silkroad hikayesi üzerine cok gzL bir oyun beklior demkktir bizi çünkü silkroadın hikayesi cok gzL ama suanki oyunda bence bu hikaye vurgulanmıor silkroad 2 cıkarsa bunlrın hepsi düşünlür ve bizi harika bi oyun bekler
benim düşüncem budur

ayrıca joymax silkroad üzerinden ii para kazandıı için knight online gibi eskiyip kalmak istemez 2010 a yeni cıkan online oyunlaraa ayak uydurur. eskiyip unutulmak istemeez bu yüzdende yeni bir silkroad cıkarma arayışındadır belkide
H
Herolife ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Extraloob buna ne diyceksin acaba ? ingilizcesi olanlar ne denmek istediğini kolayca anlıyabilirler...
H
Herolife ⭐ 19y
Silkroad online 2 diye bir çalışma yok arkadaşlar gördüğünüz joymax customer service in konuya verdiği yanıttır.Yani resmi bir açıklamadır joymax tarafından yapılan.Sitede yayınlanan haberde 3. parti sitelerden alınma bir haberdir.Silkroad online 2 çıkmayacak.zaten silkroadın gelişmesine bakarsak muslim ve budist ırkları gelicek daha oyuna bunlar gelene kadar ancak ve ancak en erken 2010 2011 olur alır size silkroad online 2 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
@Herolife biraz aklını kullansan kendi soruna kendin cevap vereceksin .

Joymax bu kadar büyük bir projenin kendileri tarafından değilde başkaları tarafından açıklanmasını hazmedemiyor . Hazmedemiyor çünkü Joymax silkroad 2'ye çok büyük bir tanıtım yapmayı planlıyor ve sadece forum sitelerinde bir yazıyla bu kadar büyük bir projeyi harcamak istemiyor. Ayrıca böyle bir şeyin olduğunu itiraf ederse bir tarih vermekte zorunda kalacak , lakin daha sadece proje aşamasında olan bir şeye ne tarih vermek doğrudur nede açıklamak , çünkü her hangi bir durum olurda verdikleri tarihe oyun yetişmezse joymax'ın prestiji sarsılacak ...
H
Herolife ⭐ 19y
kemalist kardeşim bu açıklayan başkaları dediğin insanlara kim açıklamış söyler misin bana ?? görüldüğü üzere böyle bir çalışma yok eğer olursa joymax.com/silkroad adresinde duyurulur demişler.olmaz veya olmuycak dememişler sadece resmi olarak duyurulmadıkça diğer sitelere inanmayın demişler ki seninde dediğin gibi daha proje aşamasında olduğu için silkroad 2 nin çıkıp çıkmayacağı büyük bir belirsizlik içerisinde bu konuda ??? lerini kaldıracak olan resmi açıklamadır.sitede 2011 yılında betaya başlanıcak denilmiş başka bir sitenin böyle bir tarih vermesi imkansız ancak uydurabilirler.(eğer joymax yetkililerinden almadılarsa tarihi).Bekleyip göreceğiz inşallah olursa umarım çok güzel bir oyun olarak karşımıza çıkar.ben biraz daha warcraftvari bir silkroad bekliyorum karakterlerin yere çakılı olmadığı ve en büyük dileğimde şudur ki silkroad un tarih olarak ilerisini konu alması istanbul avrupadayken osmanlının eline geçer aynı zamanda ipek yolunun hakimiyetide.kanılarım bunlar bakalım bekleyip göreceğiz...
B
BadBoy-_- ⭐ 17y
Bizede Joymax adına hayırlı olsun demek düşer 😉 Ne diyelim oda gelsin onuda oynarız ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
kemalist kardeşim bu açıklayan başkaları dediğin insanlara kim açıklamış söyler misin bana ?? görüldüğü üzere böyle bir çalışma yok eğer olursa joymax.com/silkroad adresinde duyurulur demişler.olmaz veya olmuycak dememişler sadece resmi olarak duyurulmadıkça diğer sitelere inanmayın demişler ki seninde dediğin gibi daha proje aşamasında olduğu için silkroad 2 nin çıkıp çıkmayacağı büyük bir belirsizlik içerisinde bu konuda ??? lerini kaldıracak olan resmi açıklamadır.sitede 2011 yılında betaya başlanıcak denilmiş başka bir sitenin böyle bir tarih vermesi imkansız ancak uydurabilirler.(eğer joymax yetkililerinden almadılarsa tarihi).Bekleyip göreceğiz inşallah olursa umarım çok güzel bir oyun olarak karşımıza çıkar.ben biraz daha warcraftvari bir silkroad bekliyorum karakterlerin yere çakılı olmadığı ve en büyük dileğimde şudur ki silkroad un tarih olarak ilerisini konu alması istanbul avrupadayken osmanlının eline geçer aynı zamanda ipek yolunun hakimiyetide.kanılarım bunlar bakalım bekleyip göreceğiz...

Bunu ilk açıklayan site yabancı bir site ve bir zamanlar silkroad yetkilileriylede anlaşıp kendi sitelerini üzerinden bir yarışma yapmışlardı 😉 Yani anlayacağın uyduracak bir site değil ...
S
savatapo ⭐ 19y
Peki 145 gelirse mastery level kaç olucak yada en yakın zamanlısından , 100den sonra gelicek olan level sınırında mastery levelı arıtaracaklar mı benim en büyük sıkıntım o şuan :/
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
ohh sro 1 de en azından düşükler bırakır sro 2 ye geçer rahatlar serverlar :P

İnş. 🙏 👍
Herakross
X
Zeki Müren de bizi görecek mi?
Şimdiki charlarımızı oynayamayacak mıyız? 😆

şimdiki charlarınla oynayacaksın ama sro 1'i açıp oynayacaksın bir de sro 2 olacak şöyle düşün masaüstünde 2 tane simge var birisi gta4 diğeri pes9 hangisini açarsan onu oynarsın ;)

Ozaman sorun yok. Sro 1 devam... 😆

NiCe sR0 1 dEwAm : 👍
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Bunu ilk açıklayan site yabancı bir site ve bir zamanlar silkroad yetkilileriylede anlaşıp kendi sitelerini üzerinden bir yarışma yapmışlardı 😉 Yani anlayacağın uyduracak bir site değil ...

hacım yorma kendini arkadaşın niyeti belli art niyetli hatta bilgi de verme, şunu asla unutma haberin kaynağı verilmez haber verilir reyting kazanılır 😎

Fenerbahçe hangi futbolcusunu alırken biz bununla ilgileniyor dedi hatta alayını inkar etti, ortega - anelka - kezman - carlos alayını yalanladılar bile lakin el altından basına bilgiler verilir ve gazeteler sürmanşet haberi girerler sen evine gazete alıyorsun okuduğun haberin kaynağını soruyormusun gazeteyi arayıp ala kardeşim orası sıçar gazetesi mi eee şeyy ben sıçıyordum aklıma takıldı gazetenizde ki bu haberi nereden aldınız mı diyorsunuz ufff bazı tospalara laf anlatmak o kadar zordur ki anlatamam işte kemalist girmese bu topice ben hiç kasmayacaktık böyle açıklamalar için 😁 😈

PS : ha bu arada fenerbahçe ronaldinho ile ilgileniyor, bizde sro 2 ile capişşşşşşşşşşşşşşş ☕
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

PS : ha bu arada fenerbahçe ronaldinho ile ilgileniyor, bizde sro 2 ile capişşşşşşşşşşşşşşş ☕

ne yani yalanmıydı sro 2 ?

😁 😈
T
TwiLighT ⭐ 18y

hacım yorma kendini arkadaşın niyeti belli art niyetli hatta bilgi de verme, şunu asla unutma haberin kaynağı verilmez haber verilir reyting kazanılır 😎

Fenerbahçe hangi futbolcusunu alırken biz bununla ilgileniyor dedi hatta alayını inkar etti, ortega - anelka - kezman - carlos alayını yalanladılar bile lakin el altından basına bilgiler verilir ve gazeteler sürmanşet haberi girerler sen evine gazete alıyorsun okuduğun haberin kaynağını soruyormusun gazeteyi arayıp ala kardeşim orası sıçar gazetesi mi eee şeyy ben sıçıyordum aklıma takıldı gazetenizde ki bu haberi nereden aldınız mı diyorsunuz ufff bazı tospalara laf anlatmak o kadar zordur ki anlatamam işte kemalist girmese bu topice ben hiç kasmayacaktık böyle açıklamalar için 😁 😈

😁 😁

üstüne daha mesaj yazarmı ki ? 😜
P
güzel 2 gb ramin hakkını verecek sonunda sro 😄
V
Verat ⭐ 18y
acaba nsl bi oyun olçak ilki gibi güsl olcak mı 😄
B
Beatraax ⭐ 19y
Acep Lv sınırı kaç oLur 😜
H
h3O_TuRKeY ⭐ 18y
aaa daha güzel oldu yaw hem serverlar daha az kalabalık olacak oh olley be :D:D:D
W
WildKing ⭐ 19y
silkroad 2 gelirse bende başlayacağım sro ya yeniden 😄 inş yazın felan gelir 2010 u beklemeyiz
K
kinghero ⭐ 17y
Şimdi anladığım kadarıyla istersek 2 ye istersek 1 girebileceğiz öylemi?

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: