Değişir değişir çok şey değişir...
Bkz : Metin 1 ile Metin2 arasında fark , TwelveSky 1 ve TwelveSky 2 arasındaki fark..
hem grafik hemde oyun yapısında bir çok değişme olacaktır.
Silkroad Online 2 Geliyor...
· 123 Replies · 12K views 0 reading · Page 3 / 7
Replies
qüzel bişi gibi görünüyo ama oyuna update qele qele canını okudular...
O kadar söyledim millet inanmadı,topic global olunca herkes üsüsmüs 😁
nwy de sro2 mi olur yoksa sro 1 devammı olur ?
oyuna girmek kolay olcak
Beyler bir sorum var bilenlerden cvp bekliyorum ; Sro 2 de 110 Lvl olucak diyolar peki Sro1 de yani şuanki oynadıgımızda Lvl sınırı gene gelicek olan updatelerle devam edicek demi yani 100 den 110 a sonra 120 ye devam edip gidicek demi bilgilendiren bi arkadaş olursa çok sevinirim 🍿 🤔
acaba oyun u 140 lvl dan fazla mı yapıcaklar
ayrıca bi koun daha var 2010 -2011 de demo su gelicek deniyo oyunun gelmesi bana göre demodan 1-2 sene sorna olur. 👋
ayrıca bi koun daha var 2010 -2011 de demo su gelicek deniyo oyunun gelmesi bana göre demodan 1-2 sene sorna olur. 👋
Beyler bir sorum var bilenlerden cvp bekliyorum ; Sro 2 de 110 Lvl olucak diyolar peki Sro1 de yani şuanki oynadıgımızda Lvl sınırı gene gelicek olan updatelerle devam edicek demi yani 100 den 110 a sonra 120 ye devam edip gidicek demi bilgilendiren bi arkadaş olursa çok sevinirim 🍿 🤔
Ben hala bunun cevabını bekliyorum. 🍿
bence çok kötü olmuş tek bir oyun olsa yani şimdiki gibi daha güzel olurdu.İyice çivisini çıkarttılar bu işin :!!&%&! 😕 .Adamlar parayı görünce ne yapacaklarını şaşırdılar .
Ben hala bunun cevabını bekliyorum. 🍿
bu arada kusura bakma yazını görmeden yazdım ilk yazımı.Daha kimse bişi bilmiyor joymaxın napacağını oyunun içinde ne gibi özellikler olacağını falan ... Belkide bir uydurmadan ibarettir ama zannettiyorum.Herşey 1 kaç yıl içinde belli olacak.
2011 yılında SRO 2 çıkıyor.
Son LvL belirlerler ona göre başlarlar.
SRO 1 son level sınırı 135
Son LvL belirlerler ona göre başlarlar.
SRO 1 son level sınırı 135
mesela biz sro 1 de oynuyoruz ve levelımız 135 olsun mesela max lvl.Sro 2 ye geçmek istiyorum diyelim yeniden sro2 için ayrı bir çar açıp baştan mı kascaz yoksa sro1 deki çarımızı oraya aktarabiliyormuyuz 🙄
Yeniden başlayacak herkes silkroad 2 de..
ama sro 1 aktif olacak değil mi eğer öyle olursa sro2 bambaşka bir oyun olur
M
metehan_43
⭐ 17y
WAYY BE şimdiden merak etmeye başladım doğrusu ama bir yandanda korkuyorum ya pc kaldırmazsa biterim ben 😊
hemen gelmesinde biraz legend4 ün keyfini cıkaralm^^
ama sro 1 aktif olacak değil mi eğer öyle olursa sro2 bambaşka bir oyun olur
Tabiki isteyen Silkroad'ı oynayacak isteyen Silkroad2..
Sanırım 2010 da Trailer Videoları yayınlanmaya başlar..2011 de oyunla tanışırız
eğer üst mesajlarda bahsedildiği gibi lineage1 lineage2 gibi bir olay olursa oyunlar nerdeyse komple farklı olucak farklı haritalar farklı özellikler farklı karakterler vs. vs . yok bu sro 2 den kasıt multi server tarzı bir olaysa işte o birçok mesajda bahsedilen konuları ilgilendirir daha önceden KO da olan örnek Babel 1 Babel 2 tarzı 2 server olur isteyen istediğine girer Babel de olan charınız ile istediğiniz server a girersiniz ama Babel 2 ye girdiyseniz 1 deki adamla mesela pvp yapamazsınız ..
Benim Pc kaldırmaz.. 😈
Aynen 👴 👴
Yaralı styleBen bir kaç araştırma yaptım haberin yalan olduğuna dair dedikodular falan var.
Ama doğrumu doğru değilmi bilemem - Kimse Bilemez....
Ama doğrumu doğru değilmi bilemem - Kimse Bilemez....
Log in to write a reply.
Log In