Icerige atla
Extraloob

Silkroad Online 2 Geliyor...

· 123 Replies · 12K views · Page 3 / 7
Replies
L
Leet1 ⭐ 19y
Değişir değişir çok şey değişir...

Bkz : Metin 1 ile Metin2 arasında fark , TwelveSky 1 ve TwelveSky 2 arasındaki fark..

hem grafik hemde oyun yapısında bir çok değişme olacaktır.
P
PHR34|< ⭐ 18y
qüzel bişi gibi görünüyo ama oyuna update qele qele canını okudular...
C
Crisis ⭐ 19y
O kadar söyledim millet inanmadı,topic global olunca herkes üsüsmüs 😁
G
Gameworld ⭐ 19y
nwy de sro2 mi olur yoksa sro 1 devammı olur ?
Q
qwereaa ⭐ 18y
oyuna girmek kolay olcak
E
EliteTurk ⭐ 18y
Beyler bir sorum var bilenlerden cvp bekliyorum ; Sro 2 de 110 Lvl olucak diyolar peki Sro1 de yani şuanki oynadıgımızda Lvl sınırı gene gelicek olan updatelerle devam edicek demi yani 100 den 110 a sonra 120 ye devam edip gidicek demi bilgilendiren bi arkadaş olursa çok sevinirim 🍿 🤔
I
invaders ⭐ 18y
acaba oyun u 140 lvl dan fazla mı yapıcaklar
ayrıca bi koun daha var 2010 -2011 de demo su gelicek deniyo oyunun gelmesi bana göre demodan 1-2 sene sorna olur. 👋
E
EliteTurk ⭐ 18y
Beyler bir sorum var bilenlerden cvp bekliyorum ; Sro 2 de 110 Lvl olucak diyolar peki Sro1 de yani şuanki oynadıgımızda Lvl sınırı gene gelicek olan updatelerle devam edicek demi yani 100 den 110 a sonra 120 ye devam edip gidicek demi bilgilendiren bi arkadaş olursa çok sevinirim 🍿 🤔

Ben hala bunun cevabını bekliyorum. 🍿
W
Wappinger ⭐ 17y
bence çok kötü olmuş tek bir oyun olsa yani şimdiki gibi daha güzel olurdu.İyice çivisini çıkarttılar bu işin :!!&%&! 😕 .Adamlar parayı görünce ne yapacaklarını şaşırdılar .
W
Wappinger ⭐ 17y

Ben hala bunun cevabını bekliyorum. 🍿

bu arada kusura bakma yazını görmeden yazdım ilk yazımı.Daha kimse bişi bilmiyor joymaxın napacağını oyunun içinde ne gibi özellikler olacağını falan ... Belkide bir uydurmadan ibarettir ama zannettiyorum.Herşey 1 kaç yıl içinde belli olacak.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
2011 yılında SRO 2 çıkıyor.
Son LvL belirlerler ona göre başlarlar.
SRO 1 son level sınırı 135
W
Wappinger ⭐ 17y
mesela biz sro 1 de oynuyoruz ve levelımız 135 olsun mesela max lvl.Sro 2 ye geçmek istiyorum diyelim yeniden sro2 için ayrı bir çar açıp baştan mı kascaz yoksa sro1 deki çarımızı oraya aktarabiliyormuyuz 🙄
L
Leet1 ⭐ 19y
Yeniden başlayacak herkes silkroad 2 de..
K
Kobe ⭐ 19y
ama sro 1 aktif olacak değil mi eğer öyle olursa sro2 bambaşka bir oyun olur
M
metehan_43 ⭐ 17y
WAYY BE şimdiden merak etmeye başladım doğrusu ama bir yandanda korkuyorum ya pc kaldırmazsa biterim ben 😊
F
Fahmlugat ⭐ 18y
hemen gelmesinde biraz legend4 ün keyfini cıkaralm^^
L
Leet1 ⭐ 19y
ama sro 1 aktif olacak değil mi eğer öyle olursa sro2 bambaşka bir oyun olur

Tabiki isteyen Silkroad'ı oynayacak isteyen Silkroad2..

Sanırım 2010 da Trailer Videoları yayınlanmaya başlar..2011 de oyunla tanışırız
X
XipeTotec ⭐ 18y
eğer üst mesajlarda bahsedildiği gibi lineage1 lineage2 gibi bir olay olursa oyunlar nerdeyse komple farklı olucak farklı haritalar farklı özellikler farklı karakterler vs. vs . yok bu sro 2 den kasıt multi server tarzı bir olaysa işte o birçok mesajda bahsedilen konuları ilgilendirir daha önceden KO da olan örnek Babel 1 Babel 2 tarzı 2 server olur isteyen istediğine girer Babel de olan charınız ile istediğiniz server a girersiniz ama Babel 2 ye girdiyseniz 1 deki adamla mesela pvp yapamazsınız ..
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Benim Pc kaldırmaz.. 😈

Aynen 👴 👴
Yaralı style
W
Wappinger ⭐ 17y
Ben bir kaç araştırma yaptım haberin yalan olduğuna dair dedikodular falan var.
Ama doğrumu doğru değilmi bilemem - Kimse Bilemez....

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: