gene ilginç bir event yaptılar faydalı bir event xp-sp vermekten geçer gerisi hikayedir.
Silkroad Online 19 Ocak 2010 UPDATE
· 59 Yanıt · 8.1K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
Arkadaşlar bende update yapmıyor.Sbahtan beri en az 500 kere denedim "Connection to the server has ended.Please try again later." hatası veriyor.Biraz araştırdım söylenenleri yaptım ama hala aynı S:
dandik dandik işler. beyaz şovalyeler gibi uniq çıksaydı daha iyiydi
Tabii 100 lvl adamın ne işine yarayacak 😁 3 gün 3 saatte olsa %30 fazla exp gelmesi iyidir bizim için.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Kırılmayacak oyun yoktur arkadaşlar... Windowsu kırmaları 2 hafta sürüyorsa bu oyunu kırmaları en fazla 3-5gün sürer tabi pre pluslar yalan olur o kadar kalırsa 🕵️
Beyler kötü senaryoyu söylüyorum bot mot biraz zor gelecek. Guard yapmışlar ekran klavyesibile kullanamıyorum sisteme uydurabileceklermi acep
gelecek ama artık clientless olayı bitecek gibime geliyor xD bu yaptıkları hackshield da bu clientless zırıltısına bi önlem diye haberler geldi kulağıma. Bakalım neler olacak.
Ps: iyiki pc yi değiştirmişim xD 15 cliente kadar yolum var 😁
Beyler kötü senaryoyu söylüyorum bot mot biraz zor gelecek. Guard yapmışlar ekran klavyesibile kullanamıyorum sisteme uydurabileceklermi acep
Ekran klavyesinin kullanılamaması kötü hatta çok kötü oldu bu 🤔
merak etmeyin uyarlanır, bot joymax'in sro'da joymax'in o vakit sorun yok yola devam.
ben ekran klavyesiz oyuna girmemki ne yapacam böyle beklicemmi hep bot çıkana kadar bi iş yapıolar eline yüzüne buluaştırıyorlar hadi botları banlıcanız tmm güzelde ekran klavyesini niye kaldırıyorsunuz soyulalım diyemi isim bide hackshild 😊
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
gelecek ama artık clientless olayı bitecek gibime geliyor xD bu yaptıkları hackshield da bu clientless zırıltısına bi önlem diye haberler geldi kulağıma. Bakalım neler olacak.
Ps: iyiki pc yi değiştirmişim xD 15 cliente kadar yolum var 😁
Of ne biçim bi bilgisayar o özelliklerini yazar mısın ?
ben ekran klavyesiz oyuna girmemki ne yapacam böyle beklicemmi hep bot çıkana kadar bi iş yapıolar eline yüzüne buluaştırıyorlar hadi botları banlıcanız tmm güzelde ekran klavyesini niye kaldırıyorsunuz soyulalım diyemi isim bide hackshild :)
Hacksheild zaten Hack Kalkanı demek.
hiç birşey olmaz 18'e kadar kadar 80 versiyon gelir ^^
ben ekran klavyesiz oyuna girmemki ne yapacam böyle beklicemmi hep bot çıkana kadar bi iş yapıolar eline yüzüne buluaştırıyorlar hadi botları banlıcanız tmm güzelde ekran klavyesini niye kaldırıyorsunuz soyulalım diyemi isim bide hackshild :)
Hacksheild zaten Hack Kalkanı demek.
hayır onu biliyorum sözde bizim güvenliğimiz için hack kalkanı yapıyorlar bu kalkan sayesinde ekran klavyesi kullanamıyoruz onu dmek istedim beklioyoruz bakalım. 🤔
eline sağlık güzel hazırlamışsın
Depoda +7 spear, 36K SP var 97LV %97'yim glaiver'ım 2 yeni skili açıcam şu bot çıksa resmen elle kasıyorum.
Depoda +7 spear, 36K SP var 97LV %97'yim glaiver'ım 2 yeni skili açıcam şu bot çıksa resmen elle kasıyorum.
Hiç Sorma sin:
Hiç Sorma sin:
Ticket Var Pvp Yapıyorum Botu Bekliye Bekliye Bekçi Olduk 😆
Guildden 1 kişi kaybettik bile 100lvl wizard charı soydu splerı harcadı
Bizim Serverdede Hırsız İş Başında 3 4 Kişi Soyuldu Bugün 😱
HackShield Var Ama Yine Soyuluyor Bişey Anlamadım Elini Yüzüne Bulaştırdılar Yine 🤘
Ps:Geçmiş Olsun
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Hiç Sorma sin:
Ticket Var Pvp Yapıyorum Botu Bekliye Bekliye Bekçi Olduk 😆
Ticket varken pvp yapınca ticket gitmiyor mu ben gidiyor diye biliyorum ?
T
turkodanger
⭐ 19y
bu ekran klavyesiyle girmenin yolu yokmu yha yazmıyo 😞
Ticket varken pvp yapınca ticket gitmiyor mu ben gidiyor diye biliyorum ?Hayır Gidiyor Öyle Bişey Yazmadımki Biri Sana Dalarsa Veya Sen Ona Dalarsan Ticket Gidiyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap