Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE UPDATE 19 AĞUSTOS 2010

· 23 Yanıt · 3.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Silkroad Online bugün itibarıyla güncelleme yapmıştır ve 4 versiyon birden atlatmışlardır demek ki sorun büyüktü ve çözüme ulaştırdılar, silkroad online şu anda çalışıyor update bitti, botlardan sbot çıktı hepsini sitemizden indirebilirsiniz.

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.
23 Yanıt
Time4Todie
Time4Todie ⭐ 17y
şu dc olayını sanırım çözdüler inş
K
Kong_Tr ⭐ 17y
Sbot çıktı?? O.o Kaldırıldı anlamında mı ?? Ve Koreli yöneticilern başa geçebileceği söylenio europe gm lernn ve yöneticilernn para için gold botları banlamadığı falan.. Bana bri neler oldğunu açıklayabilir mi? Okan Abi??
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

onu çözmezler dc olması güzel gb'ler gidiyor ama gene geliyorlar o da sorun değil ki 🤔
Time4Todie
Time4Todie ⭐ 17y

onu çözmezler dc olması güzel gb'ler gidiyor ama gene geliyorlar o da sorun değil ki 🤔

Oda doğru 👍
Apprehension
okan abi benim the_Grudqe üyeligimin şifresi degiştiginden bu üyeligi açtım ve adının degişmesini isti yorum...
Sση ηєFєSiм σL yapa bilirmisiniz veya Sση ηFSм σL
B
BearGrylls ⭐ 19y

Silkroad Online bugün itibarıyla güncelleme yapmıştır ve 4 versiyon birden atlatmışlardır demek ki sorun büyüktü ve çözüme ulaştırdılar, silkroad online şu anda çalışıyor update bitti, botlardan sbot çıktı hepsini sitemizden indirebilirsiniz.

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.

adminim hard mod ne zaman gelir ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Sbot çıktı?? O.o Kaldırıldı anlamında mı ?? Ve Koreli yöneticilern başa geçebileceği söylenio europe gm lernn ve yöneticilernn para için gold botları banlamadığı falan.. Bana bri neler oldğunu açıklayabilir mi? Okan Abi??

koreliler avrupaya karışamz artık o geçti düzen kuruldu.

*hardmod daha çıkmadı gün içerisinde çıkacaktır.
E
EmmaW ⭐ 19y
okan abi benim the_Grudqe üyeligimin şifresi degiştiginden bu üyeligi açtım ve adının degişmesini isti yorum...
Sση ηєFєSiм σL yapa bilirmisiniz veya Sση ηFSм σL

nick değişimleri için mevsim başlarını beklemeniz lazım ayrıca nicklere şekilli harf-sayılar konmuyor
E
EliteTurk ⭐ 18y
4 versiyon birden atlattıklarına göre gizliden gizliye bir çalışma içerisindeydiler neleri düzelttiler merak ettim bak şimdi biraz araştırıyim.. 🤤

Ps: Ellerine sağlık hacım. ❤️ 😘
H
hiper ⭐ 18y
oyun hala aynı !!oyun!!.. daral: Oyuna girdim swler dolmaya baslarken 3 charımlada 5dk sonra swler tamamen dolunca dc werdi hepsi summer4: summer7:
V
vahset09 ⭐ 18y
INS DC OLAYINA COZUM BULMUSLARDIR GUNDE 4 5 KEZ DC YIYORUZZ BU KADAR SIK OLMAZ YAA AH ESKI SRO AHH NE GOLD BOT NE BISE VARDI:d:d
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
eski sro kraldı diyeceğimde onun da mario'dan farkı yoktu be kuzum pot bile elle basıyorduk makara:
K
Kong_Tr ⭐ 17y

koreliler avrupaya karışamz artık o geçti düzen kuruldu.

*hardmod daha çıkmadı gün içerisinde çıkacaktır.

Teşekkrler ^^ 🍺
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Girdiler sabah 10.00 sularında Xian 'a 3-4 kişi, pwp yapıyorlar 😆 Bizde keyiflerini bekledik işte. 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
B
birtanesi ⭐ 19y
ewettt nick değişikliği istiyoru...Kuzum diyodunuz galiba... 😊 KUZUM nick değişikliği plss... 😊
H
hiper ⭐ 18y
nasıl bakım bu anasını satım sabahtan berı 12 kez dc yedi bu joymaxın sımdı warya summer4: summer4: summer4: summer4: summer4: summer4: summer4: summer4: summer4:
L
Lance ⭐ 16y
Avatar beklıyorum gelsın artık:=)
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ewettt nick değişikliği istiyoru...Kuzum diyodunuz galiba... 😊 KUZUM nick değişikliği plss... :)

mevsimi geçti geçmiyorum senden 😈
H
hiper ⭐ 18y
Ah bide biraz degısıklık yapsalar .. (:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: