C Commander10 ⭐ 15y 15 yil once #41 teşekkürler. baktım sonuçlara. 4 çarımdan 2si seçilmiş. yeni sürümü de indirdim. 2 çarı nasıl oynayacam bilmiyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Snoop Dogg ⭐ 16y 15 yil once #42 12 tane char kaydettim 1 ine çıkmış sadece:) @Comander10 2. charı tanıdığın birisine ver o girsin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NiNCaSu ⭐ 19y 15 yil once #43 Tek char girdim kazanamadım, şu fazladan kazanan arkadaşlardan bir tanesini rica edebilirmiyim? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T turkseven545 ⭐ 15y 15 yil once #44 tek çarla kayıt yaptırdım kabul edildi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mithrandir ⭐ 19y 15 yil once #45 10 SP listesi ne oluyor arkadaşlar? Herakross TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kivi OP ⭐ 16y 15 yil once #46 baktımda kazanmışım. Test serverdan resimleri yayınlarız takipte kalın 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Ares ⭐ 19y 15 yil once #47 s TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chiameranx ⭐ 15y 15 yil once #48 Seçilmemişim:S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dark3wil7 ⭐ 15y 14 yil once #49 weqweddasdasd asd TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil