Icerige atla
Extraloob

SİLKROAD ONLİNE 120 LV AÇIK BETA TESTİ

· 51 Yanıt · 9.0K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
The47
The47 ⭐ 18y
farzedelim seçildik gm 120 test sw ı sro nun sitesine yüklücez biz ordan indiripmi girecez

Muhtemelen ayrıca test server açarlar, kabul edilen kullanılıcaları alırlar oraya.
_
___BIDI___ ⭐ 16y
Başvuruyu yaparken ırk ve mastery skill istiyor bu ırk ve mastery i giriş yaptığımız id deki 101l+ chara göre mi seçeceğiz yoksa test serverda denemek istediğimiz mastery i mi seçeceğiz ?
K
Kivi OP ⭐ 16y
Başvuruyu yaparken ırk ve mastery skill istiyor bu ırk ve mastery i giriş yaptığımız id deki 101l+ chara göre mi seçeceğiz yoksa test serverda denemek istediğimiz mastery i mi seçeceğiz ?

Muhtemelen test servarda denemek istediğimizi seçicez 🙄
_
___BIDI___ ⭐ 16y

Muhtemelen test servarda denemek istediğimizi seçicez 🙄

siz ona göre mi seçim yaptınız peki ?
K
Kivi OP ⭐ 16y
ben kendi charımın buildini seçtim
K
Kivi OP ⭐ 16y

SİLKROAD ONLİNE 120 LV AÇIK BETA TESTİ

Silkroad Online 120 Lv için bir test serveri açıyor. Bu serverda bir hafta boyunca 120lvl'ı test edecekler.Fakat herkes başvuru yapamıyor. Sadece 101+ karakteri olan oyuncular başvuru yapabiliyor ( Her kayıt yaptıran kişi katılacak diye bir şart yok tabi ).Şimdi 120 LV Açık Beta Test Server'a nasıl kayıt olunur onu anlatacağım.

Önce Joymax'a Id ve Pw miz ile Login oluyoruz. Ardından anasayfa da bulunan 1. sıradaki banner e tıklıyoruz

- Resim Silinmiş.

Charımızın Irkını ve Uzmanlığını seçip Onaylıyoruz.Ve kayıt işlemimiz başarıyla gerçekleşmiş oluyor.

- Resim Silinmiş.

* Başvuru süresi: 21 Haziran tarihindeki incelemenin ardından - 27 Haziran saat: 18:00 (Joymax Standart Zamanı)

* Başvuru kısıtlaması: Sadece seviye 101 veya üstü karaktere sahip hesabı bulunan Silkroad kullanıcıları başvurabilir.

* Seçim standardı: Rastgele başvuran seçimi.

* Seçilen test edici sayısı: 1,008 kişi (eğer açık beta test edicisi olarak seçilmişse, test ediciler test sona erdikten sonra herbiri 10 SP listesi alacaktır)

* Seçim onayı: 30 Haziran tarihinde 'Seçilen test edicileri onaylayın' sayfasını kontrol edin.

* Test içerikleri: 12. derece eşyalar, beceriler ve seviye 120'ye kadar bulunan eşyalar, Jupiter bölgeleri ve yeni canavarlar vb.

- Resim Silinmiş.

Saygılarımızla 🍺

Güncel.

Ps: kayıt yaptırmayan varmı hala makara:
D
DecStw ⭐ 15y
malesef 101. level karakter istiyor giremedim 😢
P
Arkadaşlar bende kayıt yaptırmayı düşünüyorum ama ya bi kıllık yaparsa joymax yine :))
R
Bende Yaptırdım 😜 İnsallah Çıkar 😄
W
WhiteRose ⭐ 17y
acaba soyuk char mı vericekler 😜
C
cyclone ⭐ 19y
acaba soyuk char mı vericekler :P

soyuk charla nasıl denemeyi düşünüyosun makara:
A
👍
Y
YorGuN159 ⭐ 15y
çok zevkli olucak gibi duruyor.
C
sonuçlar daha açıklanmadı galiba. bununla ilgili daha hiçbişey yok sitede. bakan varmı sonuçlara?
C
cyclone ⭐ 19y
Sonuçlar bugün açıklanacak.
C
arkadaşlar sonuçlar açıklanırsa haber verirmisiniz. nerdeyse gün ortasına geldik. kaç saattir bakıyorum hiç bişey yok
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
12.00de açıklanır.
S
👍 inş. mantıklı bişeyler çıkar.
C
cyclone ⭐ 19y
tam olarak 1 saat 45dk var sabır bekleyelim açıklanınca global başlıklarda yerini alır 👍
S
Snoop Dogg ⭐ 16y
Sonuçlar Açıklandı Siteye Login olup bakabilirsiniz:)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: