Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE 11 DEGREE ITEMI 12 DEGREEYE ÇEVİRMEK

· 56 Yanıt · 123K görüntüleme
T
Tony Montana OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
56 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
İşte anlatım budur.Ellerine sağlık Cem.Advantec ile +7 olan itemler de değiştiriebiliyor.Yazıyor ama genede buradan bilgilendirelim.
K
kskle35 ⭐ 17y
Yanlış bilgi seal of nova power legend(nova) oluyor lütfen bilgilendirelim 11dgre novalar moon oluyor

normal +7ler sos oluyor
H
hanry006 ⭐ 16y
İşte anlatım budur.Ellerine sağlık Cem.Advantec ile +7 olan itemler de değiştiriebiliyor.Yazıyor ama genede buradan bilgilendirelim.

Ondan Şüpheliyim ☕
A
Arcadia ⭐ 17y
Bu itemlerin altinda sos som sun yazmiyo ki magic ve rare var?
T
Tony Montana OP ⭐ 18y
Benim güvenilir kaynaklardan aldığım bilgiler budur. "Fight" veya "Power"i olan biri upgrade yapsında bizde bilgilenelim ve yanlışlarımızı ona göre düzeltelim
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Benim güvenilir kaynaklardan aldığım bilgiler budur. "Fight" veya "Power"i olan biri upgrade yapsında bizde bilgilenelim ve yanlışlarımızı ona göre düzeltelim

Akşam eve gidince +10 power'ı deneyeyim bir.
H
hanry006 ⭐ 16y
+7 nin Advantage sız basılması mı gerekiyor ❓
T
Tony Montana OP ⭐ 18y

Advantage derken ?
H
hanry006 ⭐ 16y

Advantage derken ?

Adv Patron Adv ☕
T
Tony Montana OP ⭐ 18y

Advantage derken ?

Adv Patron Adv ☕

Adv olsa da olur olmasa da olur galiba ❤️
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Galiba değil oluyor. 😎
H
hanry006 ⭐ 16y
Advli de Olsa +7 Olması yeter diyosanız gelsin 2h gelsib Blade 😈
R
RecLast ⭐ 18y
Benimde bildiğim kadarı ile adv lilere basılmıyor ne kadar doğru bilemiyorum o_O
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Düz+7: Magic
Nova+7: Rare
Egypt+7: Legend
R
RoqA ⭐ 17y
bu itemleri 12 dg yapmak için kullanılan bi taş var.Bu taş item mall da satılıyor ve mobdan düşüyor mobdan düşenle silkle alınan arasında ne fark var ?Silkle alınanın isminde ek olarak special yazıyor.Acaba silkle alınan kesin geçiriyo mobdan düşenin tutmama olasılığı mı var ? 🤔
C
Cod3R ⭐ 17y
Bende Nova +7 Staff vardı çevirdim şuanda kullanıyorum fakat blue konusunda bilgisi olan var mı en azından durability basmalıyım.
H
hanry006 ⭐ 16y
bu itemleri 12 dg yapmak için kullanılan bi taş var.Bu taş item mall da satılıyor ve mobdan düşüyor mobdan düşenle silkle alınan arasında ne fark var ?Silkle alınanın isminde ek olarak special yazıyor.Acaba silkle alınan kesin geçiriyo mobdan düşenin tutmama olasılığı mı var ? 🤔

Bence Var ☕
A
alpbey65 ⭐ 16y
ya bız bunlara nasıl + basıcaz nasıl blue basıcaz bı bılgısı olan warsa bızı donatsn
N
Niobe ⭐ 17y
2 tane 12. dg staff gördüm biri magic ti diğeri legend o nasıl oluyo..
Legend 12. dg staff mısın staff ını 12. dg yapıncamı çıkıyo??
12. dg ye yükseltmek için sadece nova +7 olması yetiyormu ??

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: