Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE 11 DEGREE ITEMI 12 DEGREEYE ÇEVİRMEK

· 56 Replies · 123K views · Page 3 / 3
Replies
E
evet war magic proof stone'u basmazsan item hoOoOop güm :))
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Seal Of Nova Fight yani mısır B item nasıl elde ediliyo? Kimsede görmedim böyle bişey..
R
Romanticer ⭐ 16y
12 deegre immortal nerden alıcaz arkadaslar yoksa proof aynı fazıfeyı mı goruyor ?
7
77glory77 ⭐ 16y
Ya Bu Degısımı Yaparken Canavarlardan Cıkanla Ben Degıstıremıyorum Bır Bılgısı Olan Varmı ?? Y ye Koyamıyorum Degıstırıcıyı :(

Y ye bastıktan sonra sağ tarafta en altta UPGRADED bolumu itemi oraya koyman gerekiyor. 👴
A
AMAZ0N ⭐ 15y
Merhaba arkadaşlar,
1 - ADV kullanılarak yapılan +7 itemlar 12d yapılabiliyor mu? ( Net tek bir cevap verilmiş ama bunu uygulamiş bi arkadaş bu konuda cevap verebilirmi mi? )
2 - 11 degre itemlardan çikartılan ADV ler 12 değre olmayacağı söyleniyor. Bunlar 11D olarakmı çikacak. Yoksa ADV tamamen kalktımı?
3 - Anladığım kadarıyla 11 ve 12 degre karma giyilebilecek. Bu doğrumudur.
L
lazo5454 ⭐ 15y
edit
E
Merhaba arkadaşlar,
1 - ADV kullanılarak yapılan +7 itemlar 12d yapılabiliyor mu? ( Net tek bir cevap verilmiş ama bunu uygulamiş bi arkadaş bu konuda cevap verebilirmi mi? )
2 - 11 degre itemlardan çikartılan ADV ler 12 değre olmayacağı söyleniyor. Bunlar 11D olarakmı çikacak. Yoksa ADV tamamen kalktımı?
3 - Anladığım kadarıyla 11 ve 12 degre karma giyilebilecek. Bu doğrumudur.

1- evet adv olsun olmasın sadece +7 olması yeterli
2- ADV'ler 12D'lerde kullanılmayacak.moblardan düşen özel ixirlerle + basılacak
3- evet giyebilirsin

👍
D
Dragao ⭐ 15y
bu 11 dg sox kırdınca cıkan 12 adv cıkmıyor artık ama elınde olanlar basılabılecek mı?
_
_noldor_ ⭐ 15y
Peki arkadaşlar %39 repair vermiş nova +5 itemi +7 yaptığımız taktirde 12 dg ye çevirebilirmyiz?yoksa item yanık olduğu için çevrilmezmi? Arkadaşlar emin olanlar cevaplasın mümkünse ona göre nova bow alıcam!!!
S
sasoyasin ⭐ 18y
2. videodaki şarkının adı nedir dostum 😄
D
Dragao ⭐ 15y
12 dg ye cevırme etkınlıgınde cekılısle kazananlar belırlenmıs acaba hedıyler ne banada cıkmıs 🤤
A
😘
D
dark3wil7 ⭐ 15y
uf adas şada adas
E
hem çevirdim hemde +12 bastımm :))
Z
zico56 ⭐ 13y
alchemy upgrade 11 DEGREE ITEMI 12 DEGREEYE çevirme işlemini resimle anlatabılırmısınız ıtem upgrade bolumu kabul etmıyo yardım gerek
Z
zico56 ⭐ 13y
alchemy upgrade 11 DEGREE ITEMI 12 DEGREEYE çevirme işlemini resimle anlatabılırmısınız ıtem upgrade bolumu kabul etmıyo yardım gerek

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: