ortada program falan yok... sadece kandırmaca benden bi kaç kandırmacalar 1)yere atıp alma hilesi Adam:s.a Ben:a.s Adam:napıyorsun kanka Ben:kimseye bişey yapmıyorum Adam:Lol ben ne yapıyorsun diye sordum Ben:Tamam işte bende onu sölüyom ya Adam:Tamam aga özür dilerim (Adam item share pt sine aldı beni) Adam:Bak senin elindeki sos varya Ben:Evet Adam:He Adam:işte onu yere atıp alacan bende program var ben onla sos+3 ünü sun+3 yapacam Ben:Nasıl yere atacam? Adam:Elindeki silahı elinden çıkart Ben:Nasıl çıkarcam Adam:Mousenle silahın üzerine gidecen ona tek tıklıcan sürükleyip çantandaki boş yere tıklıcan çıkacak Ben:İşte onu nasıl yapacam? Ben:Tamam deniyom Ben:Çıkardım şimdi napacam Adam:He şimdi biraz uzağa gidiyorum güvenlik için sen sosu at yere al Ben:Tamam (Burada ilk çöpü atıyorum sonra sosu atıyorum) Ben:Tamam attım bak inventory de ne var Adam:Tamam bakıyorum Adam:Sos niye burada değil de sende Ben:Bak nasıl da kendini ele veriyor Adam:Lol niye beni kandırıyon ben seni kandırıyom mu? Ben:Nasıl kandırmıyon? Adam:...... ..... oradan beni keklemeye çalışıyon Ben:Kim Adam:Sen tabi ...... Ben:Ne zaman? nerede? nasıl?ne yaptım? Adam:Bak beni sinirlendirme ...... kandırıyon ya beni az önce sostan önce çöp atıyon Ben:.... ..... oradan Adam:Off senle uğraşamıcam ...... Ben:Hadi başka kapıya lol burada sana ekme çıkmaz 2)Exchangede item çekme hilesi Adam(chat penceresine):20 level ölü kurt satılır Ben:s.a Adam:a.s Ben:Kurtu kaça veriyon Adam:1.150 m Ben:20 leveldi değil mi Adam:Evet Ben:Yok ben almayayım saol Adam:Neden Ben:çünkü 20 levellik kurt arıyorum ölü olacak Adam:Tamam işte aynısını diyorum Ben:Tamam alıcam gel bankaya Adam:ok (Exchange atar) Adam:Koy parayı Ben:Ok (Adam ölü kurtu koyar bende parayı) Adam:HAdi apply desene Ben:Neden kurtu geri çekmişin Adam:Hayır ölü kurt zaten mavi gözükmüyordur Ben:Hadi oradan Adam:Tamam bu sefer gerçekten koyacam Ben:ok Adam:HAdi apply desene ne bekliyon patates çuvalı gibi Ben:Kurtu yine çekmişin Adam:..... oradan ..... Ben:neden küfür ediyorsun Adam:ben sinir ediyon da ondan ....... ..... ...... Ben:Tamam almıyorum ve seni blockluyorum lol Adam:Nasıl blockluyorsun Ben:Boşver gitsin
@THe_PuNiSHeR imzanı değiştir başk bi siyenin reklamını burda yapma.bu sitemizde suçtur.eğer değiştirmezsen imzan editlenecek ve uyarı alcaksın ona göre 😉
Banada bazen böyle komik insanlar rasliyor, veriyorum eline 1 lvl char 😊 nasil seviniyorlar, char caldim diye hehehe sonra girip görüyolarki 1 lvl , küfüre sariliyorlar 😄