evet arkadaşlar dün carım çalındı. 😢 çok üzüldüm ama arkadaşım id ve gizlisoruyu ver carını geri alabilirim dedi...ilk bnde inanmadım ama bugün id pw werdi bana bu nasıl oldu anlamadım e mail kesinlikle sadadfasdf dir..yani e-mail den deil ama nerden ? bilen varmı ❓ ❓ ❓
sadece İD ve gizli soru ile pw değiştirme
· 16 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
charını aldınmı?
o arkadasın calmıstır carı yuregı el vermeyıp gerı vermıstır eger bole bısı yapabılıyosa helal olsun yolunu ogrenırsen cok kısının duasını alırsın
öyle birşey olmaz o zaman her char satan ya da takas eden eski charını geriye alır.
arkadaşın dediği gibi kendisi hacklemiştir sonrada geri vermiştir.
O
Optimus Prime
⭐ 18y
öyle birşey olmaz o zaman her char satan ya da takas eden eski charını geriye alır.
+9999
Öyle bişey olsa char satmazdık.
o arkadasın calmıstır carı yuregı el vermeyıp gerı vermıstır eger bole bısı yapabılıyosa helal olsun yolunu ogrenırsen cok kısının duasını alırsın
aynen katılırım bence sen o arkadaşınla arkadaşlıgını gözden geçir böyle bişeyi arkadaşına bile yapan ilerde çok daha kötü şeyler yapar 👍
+ Char almazdık 👍
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Bencede charı çalıp vicdanı el vermeyince charı da geri vermiştir 😊
O
Optimus Prime
⭐ 18y
+ Char almazdık 👍
+999
😄 yha dediim gibi bnde ilk öle düşündüm alındı car yine gitti 😄 nese bn onu bulur konuş tururm vay ..... vayy
❗ ❗ 😈 dediniz gibi yeni bide car aldım..O carıda o çocuktan aldım ve tırstım yane doğal olarak 😄
❗ ❗ 😈 dediniz gibi yeni bide car aldım..O carıda o çocuktan aldım ve tırstım yane doğal olarak 😄
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
Bencede charı çalıp vicdanı el vermeyince charı da geri vermiştir :)
o zmn char satışlarında millet parayı alıp charları toplardı 🎅
email korumalı charları öle yapabiliodun galiba ama hatırlamıom
öyle bişe olmaz diyen arkadaşlar id ve gizli sorunuzu yazın bakalım varmı yokmu
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
😞 Bızım Boyle 8 Carımız Gıttı Arkadas Neyın Davasındasını Hala Salı Gunu Gelen Uptage Ile Sıfre Degıstırme Ekranından Msn yı Kaldırdılar Msn Bılmeyen Bırı Sadece Id ve Gs ıle Charın Sıfresını Degıstırebılır Hale Geldı daral: daral: MSN Koruması Olmayan Charlarınıza Eger Ikıncı Bır Kısı Bılgılerını Bılıyorsa Hemen Msn Koruması Atın Ustune Sonra Benım Gıbı Yanarsınız daral: daral:
S
Shwartzkoph
⭐ 16y
hangi siteden nasıl yapıyorlar bunu?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap