Icerige atla
Extraloob

Silkroad Devri Bügün Kapandı

· 36 Yanıt · 6.2K görüntüleme
T
Truth OP ⭐ 18y
Şuandan itibaren Silkroad'daki yeni sistem oyunu batırdı.Charın Gizli Soru ve ID bilen charını geri hackleyebiliyor ama char email korumalı olmak zorunda.

Çalınan charıma geri girdim bilmiyorum ama çok mutluyum yanlız bu charda sonunda adama bir gidicek bir bana gelicek ama sro bırakmayı düşünüyorum 😊
36 Yanıt
C
Crisis ⭐ 19y
halk arasında sıcdı batırdı dedigimiz sözü silkroad bugün uyguladı.cogu kisinin canı yanacak soyulmayan adam sayısı %10 lara kadar düsücek... yazıklar olsun vallahi..
H
Herkez calınan charım ayagına patlatıyor charları oh 😜
N
nickfury ⭐ 18y
batırma falan yok ortada.

kayıt olurken bilmeden tik attığınız sözleşmede charın joymaxın malı olduğu yazıyor.

yani char satmak yasak

biz o paraları joymax a sadaka olsun diyemi veriyoruz 😠
M
mubarek ⭐ 17y
bu sistem değişir korkmayın
A
Absence ⭐ 19y
Joymax bunuda sıvıyacak merak etmeyin herkesin banlandığınıda gördük çok can yanar ama herkes madur olmaz

batırma falan yok ortada.

kayıt olurken bilmeden tik attığınız sözleşmede charın joymaxın malı olduğu yazıyor.

yani char satmak yasak

biz o paraları joymax a sadaka olsun diyemi veriyoruz :@

Evet.
V
ViVaLDi ⭐ 17y
100 Lv Bow 98 Warirorum Giti Giderse GM Batar
Bugün Globalerde hep gm vardı küfürler vardı Artık Silkroad İğrenççççççççççç:S
P
PhonyKing. ⭐ 17y
............. Joymax Tum Çarları soydu benim çarım soyuldu oyun battı
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
bu sistem değişir korkmayın

Bir an önce değişse iyi olur. 🙄
V
volkanka ⭐ 17y
Daha önce yaptıkları hangi sistem değişti ki buda değişsin.
Zor bir ihtimal. O kadar çar patlatıldı. Değişse ne olacak artık?
M
mubarek ⭐ 17y

daha önce yaptıkları bircok sistem değişti ayrıca ben bunun onların yaptıgı bir sistem oldugunu düşümüyorum cunku şifremi unuttum bölümünden değiştiryosun ve ordakı acıklamada

alttakı yöntemle gizli soru yanıtı ve baslangıcdakı mail adresinizle pw değiştirbilirsiniz yazıyor.
V
volkanka ⭐ 17y

daha önce yaptıkları bircok sistem değişti ayrıca ben bunun onların yaptıgı bir sistem oldugunu düşümüyorum cunku şifremi unuttum bölümünden değiştiryosun ve ordakı acıklamada

alttakı yöntemle gizli soru yanıtı ve baslangıcdakı mail adresinizle pw değiştirbilirsiniz yazıyor.

Hangi sistem değişti?
The47
The47 ⭐ 18y
ya peki charı çalınanlar? hadi tamam takaslık alım satımla ugraşanlar magdur. bunu görüyoruz. cogu kişi soyuldu. ya peki oyuna o kadar para yatırıp salak bi keylogger yüzünden 85+ charını kaptıranlar ne yapsın? adamlar aylardır ugraşıp alamadıgı charı 5dk içinde geri aldı. bende bunlara dahilim. tamam magdursunuz ama diger yönlerede bakın
Z
zasder ⭐ 17y
arkadaşlar silkroad sitesinde boyle bi acıklama var

Currently we have experienced temporary patch related matter while inspection.

Inspection period will be extended to

Game Inspection Period : Sept 1st, 2009 13:00~19:30 Silkroad Standard Time (6 hours 30 min duration)

We will fix this problem as soon as possible.

We apologize for any inconvenience caused.
M
mubarek ⭐ 17y

Hangi sistem değişti?

1. academy sistemi honor sun artık yok !
2. gecen sene gelen oyuna giriş sistemi sadece 1 hafta kalabildi tabi gercekden oynuyosan hatırlarsın hani ımage code felan girilmeden direk saplıyodu.
3. EN ÖNEMLİSİ gene 1.5 sene önce oyuna giriş sisteminde böyle birsey yapıp oyuncuların isyanı üzerinde 2-3 saat sonra oyunu bakıma alarak düzelttiler !

daha cok var joymax ın uygulamaya koyup geri adım attıgı sistem
M
mubarek ⭐ 17y
ya peki charı çalınanlar? hadi tamam takaslık alım satımla ugraşanlar magdur. bunu görüyoruz. cogu kişi soyuldu. ya peki oyuna o kadar para yatırıp salak bi keylogger yüzünden 85+ charını kaptıranlar ne yapsın? adamlar aylardır ugraşıp alamadıgı charı 5dk içinde geri aldı. bende bunlara dahilim. tamam magdursunuz ama diger yönlerede bakın

sen o charı geri aldın oynayabileceğinimi düşünüyosun !
M
mubarek ⭐ 17y
yeni geldi aklıma ^^ extraloob okan abi iyi hatırlar bu sistemin aynısı gecen sene gene gelmişti okan abinin charı gitmişti sanırım 😄 ama gecen sene sistem sadece 1 saat durabildi hemen değiştirdiler. 2. bir bakımla
The47
The47 ⭐ 18y

aldım. oynuyorumda. çalınan charlara girip pvp mi yapıolar sanıyosun? olayla karşılaşmadıgın belli. arkadaşım böle löp die çalınan charlarda adam 1-2 gün oynar. sonra charı soyar. pk yapar ve çıkar. charım rev6 dan bile silinmiş. ki çalan kişininde geri alma derdi olsaydı chara hiç yoksa ayda 1 girerdi. ama adam 6 ay boyunca girmedi. bilip bilmeden kükremeyin.
M
mubarek ⭐ 17y

aldım. oynuyorumda. çalınan charlara girip pvp mi yapıolar sanıyosun? olayla karşılaşmadıgın belli. arkadaşım böle löp die çalınan charlarda adam 1-2 gün oynar. sonra charı soyar. pk yapar ve çıkar. charım rev6 dan bile silinmiş. ki çalan kişininde geri alma derdi olsaydı chara hiç yoksa ayda 1 girerdi. ama adam 6 ay boyunca girmedi. bilip bilmeden kükremeyin.

demekki senin charın ezikmiş calan adam oynamayı bile düşünmemiş.!
C
catman ⭐ 17y
😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: