http://www.youtube.com/watch?v=DbjcUAMyivk
Silkroad'da GoLdBot Devri -.-*
· 31 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
Yapan çok güzel bir video yapmış..Bu şekilde devam ederse joymax'in işi zor..Goldbotlar yakında unique kesmeye başlayacak :S :S
Tüm silkroadın gerçekleri bu videoda videoyu çekene helal olsun
O
Original Man
⭐ 18y
Silkroadın Gercekleri
Nokta(.)
Nokta(.)
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Silkroad'ı tanımlayan güzel bir video olmuş 😘
Bu kadar güzel bir anlatım ve bu kadar güzel video izlememiştim.SorunLarı müthiş bir görsel desteğiyle anlatmış. 🙏
B
BlackMamba24
⭐ 18y
harika bir video çok güzel hazırlanmış paylaştığın için teşekkürler 😉
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Bu video'yu hemen Joymax'a gönderiyorum bakalım cevap alıcak mıyım.
Bravo hacım,arkandayız. 🙏
Silkroad tam olarak budur.
işte bu oyunu bırakmamın sebepleri... 🤔
Yapan çok güzel bir video yapmış..Bu şekilde devam ederse joymax'in işi zor..Goldbotlar yakında unique kesmeye başlayacak :S :S
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Gönderdim bakalım ne olucak 🍿
Yakında tüm isro oyuncuları senin gibi düşünecek. Serverde hiç normal insanın olmadığı zamanları da görcez. Goldbotlar artık kendilerine gold satarlar.
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Yakında tüm isro oyuncuları senin gibi düşünecek. Serverde hiç normal insanın olmadığı zamanları da görcez. Goldbotlar artık kendilerine gold satarlar.
Böyle söylüyorsunuz fakat hergün aktif kullanıcı sayısı artıyor 🙄
Böyle söylüyorsunuz fakat hergün aktif kullanıcı sayısı artıyor 🙄
oyundamı artıyor yoksa extraloob'dan mı bahsediyosun ?
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Tabiiki oyunda.
insanlar biraz derinlere inip düşününceye kadar bu oyunu oynamaya devam edecekler biraz oturup düşünseler bu oyunun sadece vakit kaybı ve para tuzağı olduğunu...joymax artık ap açık belli ediyor amacının ne olduğunu yahu biraz temizleyin şu lanet oyunu goldbotlardan bizde girip rahat rahat oynayalım abi öyle değil mi...hee ben oynamadım mı ? oynadım tabii zamanında ama oynadık oynadık sonuna geldik sonunda soğudum artık goldbotundan , para vermekten bıktık şimdi ölsem bi daha oynamam böyle saçma bi oyunu...
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
insanlar biraz derinlere inip düşününceye kadar bu oyunu oynamaya devam edecekler biraz oturup düşünseler bu oyunun sadece vakit kaybı ve para tuzağı olduğunu...joymax artık ap açık belli ediyor amacının ne olduğunu yahu biraz temizleyin şu lanet oyunu goldbotlardan bizde girip rahat rahat oynayalım abi öyle değil mi...hee ben oynamadım mı ? oynadım tabii zamanında ama oynadık oynadık sonuna geldik sonunda soğudum artık goldbotundan , para vermekten bıktık şimdi ölsem bi daha oynamam böyle saçma bi oyunu...
Ben zarardan çok kazanıyorum 🎅
senin durumun farklı sağlam PC vardır kasıyosundur satıyosundur oyuna bağımlılığın yoktur herkes senin gibi değil körü körüne baglanıyor 7-8 yaşındaki çocuklar oynuyor artık yaw... :?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap