benim bayadır kafamı kurcalayan bır konu bu ama sro hakkında ne kadar bolum warsa bi o kadar baska konular ıcın var ve bu bolumler gördüğüm kadarıyla bayada ilgi toplamış durumda ben derim ki extraloob.com-silkroad bilgi paylaşım sitesi degilde başka bir ad alıp konular daha düzenlenip daha güzel daha büyük bir forum olabiliriz.
"silkroad bilgi paylaşım sitesi"bence yeterli değil
· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
BU sitenin kuruluş amacı bu bu site genel amaçlı değil bu site Silkroad Bilgi Paylaşım sitesi şuanki isimle site olarak en iyisiyiz.Genel amaçlı olursa bir çok forum var.Bence isim yeterli.
ama site kuruluş amacını aşmış oluyor
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
ama site kuruluş amacını aşmış oluyor
Her konuda büyüyoruz ama silkroad bilgi paylaşım değişmez gibime geliyo.
her neyse ben fıkrimi söyledim diger yetkililer de bir baksın
batterst gerekli cevabı vermiş.
Zaten bir aile olarak yeterince büyüğüz.Extraloob kuruldugundan beri en iyi silkroad bilgi paylaşım sitesi olarak görülüyor.Bunu bozmanın bi anlamı yok derim ben.Ama yinede fikrini paylaştıgın için tşkrler.Extraloob fikirlere açıktır. 😉
bencede kalsın cunku en ı ısı bu hadi diyelım baska olcak ne olurdu bı kere baslıga sro koyacaksın oooo 2 sayfa baslık cıkartırım sana ben ;D
ben bu kadar uye varken o potansiyali gördüm yani çok büyük ve çok iyi bir forum olurduk ama kararı admınımız verdi
Ya ne farkederki ha Silkroad Bilgi Paylaşım ha Knight Bilgi Paylaşım hepsinde en iyi bizmiyiz? Evet.O zaman sıradaki gelsin. :D
😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap