Icerige atla
Extraloob

"silkroad bilgi paylaşım sitesi"bence yeterli değil

· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme
T
TheOne OP ⭐ 19y
benim bayadır kafamı kurcalayan bır konu bu ama sro hakkında ne kadar bolum warsa bi o kadar baska konular ıcın var ve bu bolumler gördüğüm kadarıyla bayada ilgi toplamış durumda ben derim ki extraloob.com-silkroad bilgi paylaşım sitesi degilde başka bir ad alıp konular daha düzenlenip daha güzel daha büyük bir forum olabiliriz.
10 Yanıt
B
BU sitenin kuruluş amacı bu bu site genel amaçlı değil bu site Silkroad Bilgi Paylaşım sitesi şuanki isimle site olarak en iyisiyiz.Genel amaçlı olursa bir çok forum var.Bence isim yeterli.
T
TheOne OP ⭐ 19y
ama site kuruluş amacını aşmış oluyor
B
ama site kuruluş amacını aşmış oluyor

Her konuda büyüyoruz ama silkroad bilgi paylaşım değişmez gibime geliyo.
T
TheOne OP ⭐ 19y
her neyse ben fıkrimi söyledim diger yetkililer de bir baksın
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
batterst gerekli cevabı vermiş.
stalebug
stalebug ⭐ 19y
Zaten bir aile olarak yeterince büyüğüz.Extraloob kuruldugundan beri en iyi silkroad bilgi paylaşım sitesi olarak görülüyor.Bunu bozmanın bi anlamı yok derim ben.Ama yinede fikrini paylaştıgın için tşkrler.Extraloob fikirlere açıktır. 😉
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
bencede kalsın cunku en ı ısı bu hadi diyelım baska olcak ne olurdu bı kere baslıga sro koyacaksın oooo 2 sayfa baslık cıkartırım sana ben ;D
T
TheOne OP ⭐ 19y
ben bu kadar uye varken o potansiyali gördüm yani çok büyük ve çok iyi bir forum olurduk ama kararı admınımız verdi
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
Ya ne farkederki ha Silkroad Bilgi Paylaşım ha Knight Bilgi Paylaşım hepsinde en iyi bizmiyiz? Evet.O zaman sıradaki gelsin. :D

😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: